Neslihan Atagül'ün yeni dizisi belli oldu! Partneri Engin Akyürek olacak!

Ekranların sevilen ismi Neslihan Atagül uzun bir aranın ardından ekranlarda olacak.

Merve Mutlu
31 Temmuz 2019 - 10:23
Magazin

En son Burak Özçivit ile başrolü paylaştığı Kara Sevda adlı dizide Nihan karakterini canlandıran ve Fatih Harbiye'nin ardından bu projede de oldukça sevilen Neslihan Atagül, uzun bir ara verdiği diziler için yeniden setlere dönüyor. 

19-07/30/sefirin-kzi.jpg

Son birkaç yıldır dizilerden uzak duran Atagül, gelen senaryoları okumaya devam ediyordu. Yeni sezonda oldukça artış gösteren yeni dizi projelerinden birine gönlünü kaptıran güzel oyuncu, başrolünü kendisi gibi uzun süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncu Engin Akyürek ile paylaşacağı Sefirin Kızı adlı proje için yapımcı ile anlaştı. 

19-07/30/sefirin-kizi-dizisi.jpg

Oyunculuk kariyerine 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile başlayan ve ilerleyen dönemlerinde rol aldığı her projede adından söz ettiren Atagül, yeni sezonda NGM & O3 Medya iş birliği ile çekilecek olan Sefirin Kızı dizisinde başrolde yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin