Kurtwood Smith yeni bir komedi dizisi ile geliyor!

Kurtwood Smith, Nate Bargatze ve Katie Aselton yeni bir dizi projesi için bir araya geliyorlar.

Kurtwood Smith (Patriot) yeni bir komedi dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor!

ABC'DEN YENİ BİR KOMEDİ DİZİSİ!

The Carmichael Show yaratıcıları Jerrod Carmichael & Ari Katcher, showrunner Danielle Sanchez-Witzel ve 20th Century Fox TV'nin arkasında olduğu, ABC bünyesinde geliştirilen yeni komedi dizisi projesinin deneme bölümü oyuncu kadrosunun başrollerine Kurtwood Smith ve Nate Bargatze ikilisi getirildi.

19-07/31/kurtwood-smith-abc.jpg

DİZİNİN KONUSU

Bargatze'nin gerçek yaşam deneyimlerinden esinlenerek hazırlanan dizinin hikayesi; Nate (Bargatze) ve karısı Laura'nın (Katie Aselton), altı yaşındaki kızlarını büyütmek için Kaliforniya'dan Nate'in ailesinin yaşamaya devam ettiği memleketi Tennessee'ye taşınmalarıyla gelişen olaylara odaklanıyor.

Basit bir yaşam arayışındaki aileyi burada hayal ettiklerinden çok daha karmaşık bir yaşam bekliyordur!

19-07/31/katie-aselton.jpg

Smith'i dizide Nate'in babası rolünde göreceğiz.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Bargatze, Carmichael, Katcher ve Bargatze'nin yazar ortağı Dan Shaki'nin senarist ekibini oluşturduğu dizinin pilot bölüm yönetmen koltuğunda Drew Goddard (The Good Place) oturacak.

20th Century Fox TV ve Brillstein Entertainment Partners ortak yapımcılığında hazırlanan projenin yürütücü yapımcı kadrosu ise Bargatze, Carmichael, showrunner Sanchez-Witzel, Goddard ve Brillstein'den Tim Sarkes ve Alex Murray'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin