Diriliş Osman dizisinde yeni gelişmeler! Hazal Subaşı kadroda mı?

TRT 1 ekranlarının büyük bir merakla beklenen yeni dizisi Diriliş Osman hakkında yeni gelişmeler var! Sevilen oyuncu Hazal Subaşı kadroda mı?

Nurşah
18 Haziran 2019 - 13:50
Gündem

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşması planlanan Diriliş Osman dizisi ile ilgili yeni gelişmeler var! Şimdiden büyük bir heyecanla beklenen Diriliş Osman dizisinin kadrosuna Hazal Subaşı mı katıldı?

19-06/18/hazal-subasi-dirilis-osman.jpg

Hazal Subaşı Diriliş Osman dizisinde mi rol alacak?

Adını Sen Koy adlı günlük dizi ile geniş bir hayran kitlesi edinen Hazal Subaşı, bu diziden ayrılmasının ardından çok kısa bir süre içerisinde yeni dizi projesi ile izleyici karşısına çıkmıştı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar karakterini canlandıran oyuncunun gelecek sezon için ise yepyeni bir dizide olacağı söyleniyor.

Akşam'da yer alan haberde; Hazal Subaşı'nın yine TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve büyük bir heyecanla beklenen Diriliş Osman dizisinde rol alacağı iddia ediliyor... Konu ile ilgili dizi veya oyuncu cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

19-06/18/dirilis-osman-ilk-bilgiler.jpg

Diriliş Osman dizisinin detayları

Dizinin bir zaman atlaması ile başlayacağı ve bu zaman atlamasının 15 seneyi kapsayağı söylentiler arasında yer alıyor. Merakla beklenen Osman Gazi karakterini ise bilindiği gibi Burak Özçivit canlandıracak. Engin Altan Düzyatan'ın ise yeni bölümlerde yer almayacağı alsa bile Burak Özçivit ile aynı sahnede ekrana gelmeyeceği iddia ediliyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin