Disney+'ın Mehmet Günsür ve Aslı Enver'li Arayış dizisinden ilk kareler geldi! Dizi ne zaman yayınlanacak?

Disney+'ın başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür yer aldığı yeni yerli dizisi Arayış'tan muhteşem kareler yayınlandı! Peki Arayış dizisi ne zaman yayınlanacak? Arayış dizisinin konusu ne? Arayış dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Arayış dizisi nerede çekildi? Arayış dizisi kaç bölüm olacak? Arayış dizisi uyarlama mı? Aslı Enver kimdir? Mehmet Günsür kimdir?

Volkan Usta
20 Mart 2023 - 12:28
Kültür Sanat

Disney+ yerli yapımlarını yayınlamaya devam ediyor. Emin Alper'in yönettiği Aslı Enver ve Mehmet Günsür'lü Arayış'tan ilk kareler yayınlandı. İşte detaylar!

23-03/20/arrayis7-1679301386.jpg

ARAYIŞ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır.

23-03/20/arayis3.jpg

Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır. Metafizik, varoluş ve aşk temalarına vurgu yapacak orijinal dizi yakında sadece Disney+’ta yerini alacak.

23-03/20/arayis4.jpg

ARAYIŞ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Gizemli bir adada, bir kadının kendini arayış hikayesini konu alan ‘Arayış’ dizisinin başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür paylaşırken, Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu’nun yer aldığı zengin oyuncu kadrosu onlara eşlik ediyor. 

23-03/20/arayis5.jpg

Aslı Enver ve Mehmet Günsür'lü "Arayış" çok yakında sadece Disney+'ta...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin