Disney Plus Fiyatı ve Türkiye Yayın Tarihi

Disney Plus fiyatı ve yayın tarihi konusunda tüm merak ettiklerinizi bir araya getiriyoruz. Kaç ayrı abonelik seçeneği var ve fiyatlar nasıl değişiyor haberimizde.

Disney Plus fiyatı sonunda açıklandı. Sadece fiyatının açıklanmasıyla da kalınmadı ve Türkiye’de ne zaman yayın hayatına başlayacağı konusunda da bilgi verildi.

Mevcut olan yapımları bir yana, özellikle yeni yerli projeler için iddialı dizi ve filmler sunmasını beklediğimiz Disney+ için tüm bu detaylara bakacağız. Platform ne zaman yayın hayatına başlıyordan tutun ne gibi içerikler olduğuna kadar bakalım.

Disney Plus Fiyatı Ne Kadar?

Disney+ Türkiye’de iki ayrı seçenek ile sunulacak. Bunlardan birisi yıllık abonelik seçeneği olacak bir diğeri ise aylık abonelik seçeneği olacak. Tıpkı diğer servislerde olduğu gibi yıllık abonelik seçildiği zaman fiyattan bir avantaj sağlanmış olacak. Yıllık abone olanların, 2 aylık ücretten tasarruf ettiğini göreceğiz. Fiyatlar için tabloyu da aşağı ekliyoruz.

Disney Plus Fiyatları

Paket Fiyat
Aylık  34,99 TL
Yıllık 349,90 TL

Şu an için başka bir paket bulunmadığını belirtelim. Belki ilerleyen dönemde 3 aylık gibi ek paket seçenekleri de sunulur. Şu an için bunu bilemiyoruz.

22-03/31/disney-plus-fiyati.jpg

Disney Plus Ne Zaman Gelecek?

Yapılan yeni duyuru sonrasında şunu öğrenmiş olduk ki platform, 14 Haziran itibariyle ülkemizde yayın hayatına başlamış olacak. Muhtemelen yeni diziler hemen yayınlanmayacaktır. Ama projeler için bir bir duyuruların yapılmasını bekleyebiliriz.

Organize İşler dizisi gibi çok orijinal yerli yapımların gelmesini bekliyoruz. Artık bunların da duyuruları yapıldıkça ekleyeceğiz.

22-03/31/disney-plus-fiyati-4.jpg

Disney Plus Dizileri ve İçerikleri Neler?

Platformda çok çeşitli yapımlar var. Disney yapımları, Pixar yapımları, Marvel yapımları, Star Wars yapımları ve National Geographic yapımlarını göreceğiz. En bilinen Disney Plus dizileri ve içerikleri ise şöyle;

  • Loki
  • Star Wars devam ve orijinal filmleri
  • Oyuncak hikayesi serisi
  • Avengers serisi
  • WandaVision
  • The Simpsons
  • Wolfgang
  • The Mandalorian
  • Monsters at Work

Bu yapımlara ek olarak daha birçok yapımı göreceğiz diyebilirim. Başta da söylediğimiz gibi özellikle yerli yapımları merakla bekliyoruz.

Disney Plus fiyatı ve yayın tarihi konusunda detaylar bu şekilde. Şu an için resmi Türkiye sitesinin açık olduğunu ve girip inceleyebileceğinizi de belirtelim. Yayın tarihi içinm bir hatırlatıcı da eklemeniz mümkün.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin