Disney Plus'ın Atatürk Dizisiyle İlgili Neler Biliyoruz?

Disney Plus’ın Atatürk dizisi için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Dizide dünya yıldızı bir oyuncunun da yer alacağı ortaya çıktı. Peki dizi ne zaman yayınlanacak?

Disney Plus çok yakın bir zamanda Türkiye’de yayın hayatına başlayacak. Daha önce platformun Haziran ayında yayına başlayacağının haberini vermiştik. Şimdi de platformda yayınlanacak olan Türk yapımları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Şimdiden ortaya çıkan bilgilere göre birbirinden iddialı diziler göreceğiz. Bu dizilerden birisi de Disney Plus’ın Atatürk dizisi olacak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü konu edineceğini düşündüğümüz dizi için önemli gelişmeler de yaşanmaya başladı. Dizide yer alacak oyunlar için çok iddialı isimler konuşuluyor.

Disney Plus’ın Atatürk Dizisinde Emma Watson Sürprizi

Son bilgilere göre dizide Atatürk’ü oynayacak olan isim ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli olacak. Başarılı oyuncunun uzun süredir rolüne hazırlandığı iddia ediliyor.

Aras Bulut İynemli dışında dizinin en çok konuşulan oyuncularından birisi de Emma Watson olacak. Son iddialara göre dünyaca ünlü oyuncu da dizide önemli bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sadece bu isim bile Disney Plus’ın Atatürk dizisinin ne kadar iddialı olacağını ortaya koyuyor.

22-04/07/disney-plusin-ataturk-dizisi.png

Ama ortaya çıkan bilgiler bunlar ile sınırlı da değil. Yine yeni bilgilere göre dizinin 2 sezon devam etmesi konuşuluyor.

Sezonlar çok uzun olmayacak. Her sezon 6 bölüm olacak ve toplamda 12 bölümden oluşan bir dizi göreceğiz.

Lanistar Medya tarafından yapımcılığının üstleneceği söylenen Atatürk dizisinin, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturması bekleniyor.

Her ne kadar bu gibi detaylar ortaya çıkmaya başlasa da dizinin hemen yayınlanmasını da beklemiyoruz. Şu an için yayın tarihi konusunda kulislerde konuşulan bilgi, dizinin 2023 yılında yayına alınacağı yönünde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin