Disney+'tan Megastar Tarkan'lı yeni reklam filmi yayınlandı!

Yerli ve yabancı içerikleriyle ülkemizde 10 aydır yayın hayatına devam eden Disney+ sürpriz bir reklam filmi yayınladı. Megastar Tarkan'a yer verilen reklam filmi çok beğenildi. Peki Tarkan neden reklam filminde yer aldı? Tarkan Disney+ ile mi anlaştı? Megastar Tarkan Disney+ yapımlarında mı yer alacak? Tarkan kimdir?

Volkan Usta
07 Nisan 2023 - 19:18
Kültür Sanat

Türkiye’de yayın hayatına başlayalı yaklaşık 10 ay olan Disney+, lansmanda duyurduğu sürpriz isim Tarkan ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dijital platformun marka yüzü olan megastar, rol aldığı reklam filmi ile izleyicileri Disney+ dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

23-04/08/1680892535_disney__tarkan_reklam_filmi_g__rseli_1.jpg

Tarkan’ın Disney+ izlerken görüldüğü filmde, megastar izlediklerinin de etkisiyle kendini çok farklı sahnelerin içinde hayal ediyor ve izleyenleri Disney+ evreninde romantik komedi, aksiyon, belgesel ve bilim kurgu içeriklerinin başrolünde olduğu bir yolculuğa çıkarıyor. 

23-04/08/1680892544_disney__tarkan_reklam_filmi_g__rseli_2.jpg

Tarkan’ın çok konuşulacak performansıyla izleyicilere “Disney+ ile bambaşka dünyaları keşfet” diyen, TBWA\Istanbul ve Disney+ ekipleri tarafından hazırlanan reklam filmi bugünden itibaren yayında.

23-04/08/1680892558_disney__tarkan_reklam_filmi_g__rseli_3.jpg

Filmin yönetmenliğini DUAL olarak tanınan Boran Güney ve Erhan Yürük ikilisi üstlenirken, prodüksiyonunu Public gerçekleştirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin