Dizi aşkı gerçek oldu! Evleniyorlar!

Güzel Günler dizisinde aşkları başlayan Burak Dakak ve Leyla Tanlar çifti önceki akşam nişanlandı! Çift aile arsında sade bir törenle yüzüklerini taktılar v evlilik yolunda ilk adımı attılar! Burak Dakak ve Leyla Tanlar kimdir? Burak Dakak kaç yaşında? Leyla Tanlar kaç yaşında?

Gülcan Tarımoğlu
17 Eylül 2023 - 22:46
Magazin

Geçtiğimiz dönem Show Tv'de yayınlanan Güzel Günler dizisinin başrol oyuncularından Burak Dakak ve Leyla Tanlar çifti önceki akşam nişanlandı! 

23-09/17/f6owi0twsaan80f.jpg

Leyla Tanlar ile Burak Dakak aile ve dostlarının katıldığı sade bir törenle nişanlandı. Nişandan yayınlanan fotoğraflar ise sosyal medyaya damga vurdu!

23-09/17/f6k94yjwmaazucz.jpg

Çiftin nişan törenine çiftin yakın arkadaşları olan oyuncu Mert Yazıcıoğlu da katıldı

Dizide 'Selma' ve 'Mihran' karakterlerine hayat veren Leyla Tanlar ile Burak Dakak, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınlayarak birlikteliklerini ilan etmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin