Dizi dünyasının en kötü karakterleri!

Dizi dünyasının en kötüleri: Kendal ve Vasfiye Teyze!

resim yok
12 Nisan 2014 - 11:51
Magazin

Dizi dünyasının en kötüleri: Kendal ve Vasfiye Teyze!

Akşam Gazetesi'nden Elif Aktuğ'un yazısı şöyle:

''Üç haftayı annemin protez takılan dizinin dibinde geçirince, 'dizi' kültürüm bir hayli arttı. Her gece birlikte yatağa giriyor, televizyonu açıyor ve kötü karakterlere söylene söylene dizileri izliyoruz.


Dizilerin en kötülerini sizler için inceledim. Muhteşem oyunculuklarıyla kötü karakterlere can veren oyunculara bir selam çakıyor ve değerlendirmenize sunuyorum...

 

KARAGÜL-KENDAL

Mesut Akusta canladırıyor, Kendal'ı ama ne canlandırma. Böyle bir oyunculuk olamaz! Kendal artık Mesut Akusta değil, annemle elimize geçse paramparça edeceğiz.

Seyirci nefret ediyor, hiç sevmiyor ama Kendal da kötülükten vaz geçmiyor. Kardeşini mal-mülk için boğdu; iki karısı var. İki karısının üstüne fabrikada çalışan çaycı kızla beraber oldu, hamile bıraktı. Kızı da konağa kilitledi. Kız kardeşinin kocasını önce hapse attırdı sonra da öldürttü, öyle böyle kötü değil.

 

KURT SEYİT VE ŞURA-PETRO

Birkan Sokullu, Petro rolünde; başarılı ama kötülük potansiyeline bakacak olursak bir Kendal değil! Onu kötü yapan ve Kurt Seyit'e ihanete zorlayan şey sadece aşk! Şura’ya âşık ve onu elde etmek için her şeyi yapacak gibi görünüyor.

 

KARADAYI-SAVCI TURGUT

İki hafta önce Savcı Turgut'u toprağa verdik! Yurdaer Okur canlandırıyordu, çok da başarılıydı. Turgut, Bergüzar Korel’in canlandırdığı Feride'ye sırılsıklam âşıktı. Siyasetçilerle işbirliği içinde kaçakçılık yapıyordu, işin açığa çıkmasının ardından da Başsavcı'yı öldürmüştü.

Kendi sonu da kötü oldu, hapiste 'karanlık güçler' tarafından öldürüldü! Barut Necdet'in karısına tecavüz de etmişti, gebermeyesice...

 

MUHTEŞEM YÜZYIL-DAMAT RÜSTEM PAŞA

Ozan Güven, kötü adam rolünde öyle başarılı ki, insan karşılaşsa iki tokat atar hiç düşünmeden! Süleyman'ın oğullarını birbirine düşürdü, Hürrem ne diyorsa yaptı!

Entrikalarını aslında Mihrimah Sultan'la evlenebilmek için başlamıştı. Vezir Kara Ahmet Paşa'yı iftiralarıyla boğdurtmuştu, berbat bir adam.

 

ARKA SOKAKLAR-CEVHER

Nail Kırmızıgül usta bir oyuncu, oynamıyor 'oluyor':.. Diziye heyecan getirdi, monotonlaşan hikâyeye bir başka anlam kazandırdı. Gözünü kırpmadan adam öldürüyor, en büyük zaafı karısı!

Teröristti aslında, karısını da Mesut komiser vurmuştu. İntikam için yapmayacağı şey yok, karısının intikamı için Mesut'a adım adım yaklaşıyor.[reklam]

YALAN DÜNYA-SELAHATTİN

Olgun Şimşek nasıl bir insan anlamak mümkün değil! Anlamaktan vazgeçtik zaten, kendimizi Selahattin'e kaptırdık. Bir komedi dizisinde bu kadar kötü bir adam olur ve bu denli sevilebilir mi?

Yalan Dünya bir fenomen, tek eleştirim erken bir saatte ekrana gelmesi ve argo diyaloglara çoluk çocuk herkesin şahit olması. Selahattin karısını aldatıyor! Pavyonda çalışan bir sevgilisi var, onu da çok sevdiği söylenemez! Kayınpederini dolandırıyor, para çalıyor, türlü hokkabazlık yapıyor. Öyle kötü bir adam ki, çocuklarını bile sevmiyor. Şu âleme onun kadar kötüsü gelmemiştir. Kendal'la yarışacak tek adam Selahattin'dir...

 

MUHTEŞEM YÜZYIL-HÜRREM SULTAN

Vahide Gördüm geldi geleli, dizi başka bir anlam kazandı. Olgunlaşan Hürrem'in kötülükleri de olgunlaştı. Şehzade Mehmet'ten ölesiye nefret etmesi nasıl sonuçlandı malum! Kendi çocukları arasında bir iktidar yarışı başlamasına sebep oldu, Süleyman'ın aşkı için kaç kadına kötülük yaptı bilinmiyor. Gözünü kırpmadan Mahidevran'ı saraydan sürdürttü. Kayınvalidesine yaptıkları artık hatırlanmıyor.

Her hafta başka bir oyunla ekrana gelen Hürrem Sultan, Son Dem'de nasıl oyunlar yapacak izleyecek ve ekran başında sinir olmaya devam edeceğiz. O değil de ben Nurbanu’nun sonundan fena halde korkmaktayım...

 

YALAN DÜNYA-VASFİYE TEYZE

Gonca Vuslateri sen ne yaptın öyle? Bir kadın bu kadar kötü olabilir mi; bu kadar kötü olup da bu kadar heyecanla beklenir mi? Dizinin en önemli figürü Vasfiye Teyze. Kimseyi sevmiyor, kimse de onu sevmiyor. Parası pulu var diye bir ara Selahattin idare edeyim dedi, onu bile bezdirdi! İnsanın içine fitne sokmakta, bunalıma sürüklemekte bire bir. Kötülüğünün bir sebebi olmaması, onu en kötü yapmaya yetiyor. Ne bir aşk ne de para uğruna yaptıkları.

Sadece kötü! En kötü! Chucky'nin Gelini ancak bu kadar kötüydü. ''Yazıkkk'' demesi yetiyor, ''ne çektin be'' deyince içimiz bir fena oluyor. Ne kötü komşumuzsun sen Vasfiye Teyze, aman diyelim dostlar, böyle kadın düşman başına...

 

 

ÜNLÜ OYUNCU ROL GEREĞİ ÖPÜŞTÜĞÜ İÇİN NEDEN PİŞMAN?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin