Dizi setinde ayı şoku!

Sevdaluk dizisinin bir bölümünde rol alan boz ayı, hararetli set ortamında strese girdi.

resim yok
25 Kasım 2013 - 11:00
Magazin

Dizi setinde ayı şoku!

 

Sevdaluk dizisinin bir bölümünde rol alan boz ayı, hararetli set ortamında strese girdi.

 

HASTANELİK ETTİ!

Yardımcı yönetmeni hastanelik etti.

Sette ilginç olay...

 

Başrollerini Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar'ın paylaştığı 'Sevdaluk' adlı dizisinin bir bölümünde oynayan boz ayı, yardımcı yönetmen Deniz Yılmaz'a saldırdı.

Bir oyuncuya repliğini anlatmak için ayıya fazla yaklaşan Yılmaz, hayvanın şaha kalkmasıyla kaçtı.

 

İLK MÜDAHALE SETTE YAPILDI

Bu sırada düşüp bileğini kıran yönetmene ilk müdahale sette yapıldı.

Çekimlere bir süre ara verilirken eğitimli ayının, bazı sözleri komut olarak algıladığı için tepki gösterdiği açıklandı.

 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Karadeniz'in eşsiz fonunda sıcacık bir hikâyeyi ekrana taşıyacak olan yapım, 04 Aralık Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşacak.

 

Bu arada kanalın diğer dizilerinin başlangıç tarihleri de belli:[reklam]

FİRUZE

Ceyda Ateş, Fırat Çelik, Ceren Hindistan ve Haluk Piyes'i biraraya getiren 'Firuze', SHOW TV’nin tiryakilik yaratacak yeni dizilerinden ikincisi olacak. İki erkeğin arasında kalan bir kadının öyküsünü konu alan dizi, 05 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek.

 

RÜZGARLI SOKAK

Çekimleri Ankara'da devam eden, tanıtımlarıyla büyük ilgi gören Show TV’nin yeni günlük dizisi 'Rüzgarlı Sokak', 25 Kasım Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Daha küçücükken çok derin acılar yaşamış iki kız çocuğunun hikâyesi, haftaiçi hergün kadın izleyicileri SHOW TV ekranına kilitleyecek. Yönetmenliğini Oğuz Yalçın'ın yaptığı, senaryosunu Fatih Yıldız'ın yazdığı dizinin başrollerini Sedat Mert, Başak Boran Oksal ve Handan Kılıç paylaşıyor.

 

AŞK, EKMEK, HAYALLER

Dizi şöleninin son halkasını 08 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 'Aşk Ekmek Hayaller' oluşturacak. Müjde Ar'ın yıllar sonra ekrana dönüşünü müjdeleyen, usta oyuncuya Berna Laçin, Burak Hakkı, Sinan Tuzcu ve İrem Altuğ’un eşlik edeceği dizide, hayata emek verenlerin hikâyesi işlenecek.

Dizide 2012 yılında Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde 'Umut Veren Genç Oyuncu' ödülüne layık görülen Barış Hacıhan ile Furkan Andıç, Deniz Baysal, Ayça Eren ve Elif Merve de rol alıyor.

 

 

SEVDALUK tanıtım videolarını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin