'Özgür Kız'ın annelik hayali!

Bir dönem 'Özgür Kız' olarak rol aldığı reklam filmiyle adından söz ettiren Nil Karaibrahimgil, anne olmak için kolları sıvadı.

resim yok
25 Kasım 2013 - 11:17
Magazin

Annelik hayali!

 

Ünlü isim artık çocuk istiyor!

 

İşte detaylar:

 

KOLLARI SIVADI!

Bir dönem 'Özgür Kız' olarak rol aldığı reklam filmiyle adından söz ettiren Nil Karaibrahimgil, anne olmak için kolları sıvadı.

 

AŞILAMA YÖNTEMİ...

3 yıldır Serdar Erener'le evli olan sevilen şarkıcının geçtiğimiz yıl 'Aşılama yöntemini' denediği iddia edilmişti.

 

İTİRAFI:

Bu iddialar karşısında sessiz kalan 37 yaşındaki Nil Karaibrahimgil, şu itirafta bulundu:

 

''KIZ YA DA ERKEK...''

"Evlilik çok güzel gidiyor. Kısmetse çocuk düşünüyoruz. Kız ya da erkek hiç farketmez."

 

AŞILAMA YÖNTEMİ NEDİR?

Aşılama yöntemi uzun bir süre gebe kalmaya çalışmış fakat başarılı olamamış kadınlara uygulanan oldukça basit bir yöntemdir. Basitçe menini veya sperm hücrelerinin alınarak yöntemin çeşidine göre vajinaya veya rahmin içine bırakılması ile uygulanan aşılama işlemi sonucunda gebe kalma ihtimali yüzde 20’ye kadar artış gösterebilmektedir.

Eski bir yöntem olan meninin vajina kanalına bırakılması ancak yüzde 5’e kadar bir artış gösterdiğinden dolayı yıllar içinde etkisini kaybetmiş durumda olup şu an genellikle hayvanların üremesinde kullanılmaktadır.[reklam]

Popüler bir yöntem olan diğer türde ise sperm hücreleri uygun şekillerde ayrılarak gelişmiş enjektörler yardımı ile rahmin içine bırakılır ve bu şekilde daha yüksek ihtimalli döllenme sağlanmış olur.

Aşılama işlemi her ne kadar basit ve hızlı olsa da yine de her halükarda öncelikle doğal gebelik yollarının denenmiş olması tavsiye edilmektedir.

 

Gebe kalmak istenen sürenin üzerinden bir sene geçmiş ve halen olumlu sonuç alınamamış ise gerekli testlerin yapılarak aşılama yönteminin denenmesinde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

 

Aşılama yöntemi oldukça basit ve günümüz teknolojilerine göre hemen hemen hiç ağrısız bir uygulama yöntemidir.

 

 

AYRILIK NEDENİNİ AÇIKLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin