Doctor Who 11. sezon için ilk tanıtım videosu yayınlandı!

Doctor Who'nun merakla beklenen 11. sezonundan ilk teaser video yayınlandı.

BBC'nin uzun soluklu bilim-kurgu dizisi "Doctor Who"nun 11. sezonu için ilk teaser video dün akşam ekranlara gelen Hırvatistan-Fransa 2018 Dünya Kupası final maçı canlı yayınının devre arasında izleyiciyle buluştu.

DOCTOR WHO 11. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER!

"Yeni Doktor, yeni arkadaşlar, yeni maceralar" sloganıyla yayınlanan 40 saniyelik kısa tanıtım videosunda Doctor Who tarihinin ilk kadın doktoru, diğer bir deyişle 13. Doktor Jodie Whittaker ile birlikte sadık yoldaşları Ryan (Tosin Cole; Star Wars: The Force Awakens), Yasmin (Mandip Gill; Hollyoaks) ve Graham'ı (Bradley Walsh; Law & Order: UK) görüyoruz.

18-07/16/doctor-who-11-sezon-fragmani.jpg

Doctor Who oyuncuları ve ekibinin 19 Temmuz Perşembe günü San Diego Comic-Con'a katılacaklarını ve Doctor Who panelinden yeni sezona dair taze bilgi, yeni görüntüler ve muhtemelen uzun yeni sezon fragmanının beklendiğini de hatırlatalım.

Whittaker, Tosin Cole ve Mandip Gill, showrunner Chris Chibnall ile yürütücü yapımcı Matt Strevens panelde dizi hayranlarıyla buluşacak isimler.

Doktor rolünü üstlenen Jodie Whittaker'ı İngiliz dizisi Broadchurch'ün üç sezonu boyunca hayat verdiği Beth Latimer karakteriyle tanıyoruz. Black Mirror, Cranford, The Accused ve Tess Of The D'Urbervilles ise oyuncunun televizyon için yaptığı diğer işler arasında yer alıyor.

18-07/16/doctor-who-foto.jpg

DOCTOR WHO 11. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni showrruner Chris Chibnall'ın dümenin başına geçtiği Doctor Who'nun 11. sezonunun sene sonuna doğru başlaması bekleniyor.

"Doctor Who" 11. sezon tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin