Doctor Who 12. sezon fragmanı görücüye çıktı!

BBC'nin fenomen dizisi Doctor Who'nun yeni sezonu yaklaşıyor. Doctor Who 12. sezon çıkış tarihi, konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı hakkında bilgiler...

Fenomen bilim-kurgu dizisi Doctor Who'nun yeni sezonu henüz kesinleşmeyen bir tarihte 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacak. Ancak Whovian olarak adlandırılan Doctor Who hayranlarının iştahını kabartacak yeni sezon ilk fragmanı şimdiden paylaşıldı.

DOCTOR WHO 12. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ!

Fragmanın paylaşıldığı tarih, Doctor Who'nun ilk bölümünün televizyon ekranlara gelmesinin 56. yıl dönümü olması itibarıyla özel bir anlam taşıyor.

19-11/25/doctor-who-dizisi.jpg

Goran Visnjic (ER, Timeless), Robert Glenister (Paranoid), Stephen Fry (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Bones), Lenny Henry (Broadchuch) gibi isimlerin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil olduğu Doctor Who 12. sezon fragmanını haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

DOCTOR WHO YENİ SEZONDA KİMLER DÖNÜYOR?

Doctor Who’nun 13. ve ilk kadın doktoru unvanına sahip olan Jodie Whittaker ile birlikte Tosin Cole (Ryan), Mandip Gill (Yaz) ve Bradley Walsh (Graham) yeni sezon için geri dönen isimler olurlarken; Chris Chibnall dizi sorumlusu, Matt Strevens yürütücü yapımcı pozisyonunda görev yapmaya devam edecekler.

19-11/25/cybermen.jpeg

Jamie Magnus Stone, Lee Haven Jones, Emma Sullivan gibi yönetmenlerin yer aldığı; Judoon ve Cyberman gibi düşmanların dönüşüne sahne olacak 12. sezon 10 bölümden oluşuyor.

"Doctor Who" (BBC) 12. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin