Doğu Demirkol filmlerinde neden öpüşmüyor?

Yasemin Şefik'in programına konuk olan komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, neden öpüşme sahnelerinde kendisinin olmadığını açıkladı. İşte Doğu Demirkol'dan kahkaha dolu o cevap...

Berfin Sengil
05 Şubat 2024 - 11:01
Magazin

Yasemin Şefik’in Uyduruk Sonlar isimli talk show'una konuk olan Doğru Demirkol, dizi ve filmlerinde kendisine öpüşme sahnesi yazmama sebebini açıkladı. “Madem paranı verdik öpeceğim olmasın” diyen Demirkol seyircileri güldürdü.

Maximum Uniq Box sahnesinde gerçekleşen Uyduruk Sonlar programında Yasemin Şefik’in "Dizi ya da filmlerini kendin yazıyorsun, mesela senin hiç öpüşme sahneni hatırlamıyorum" sorusu üzerine ünlü komedyen Doğu Demirkol şunları söyledi:

'Nemalanmak Gibi Oluyor'

"Ben kendi dizimde yazarsam eşeklik olur diye, gelsin birisini öpeyim diye yazmışım gibi olur. Bir oyuncu gelecek hadi gel öpüşelim diye, yazmış olacağım.

Filmde de yapmadım. Yazmadım yani… Nemalanmak gibi oluyor, madem paranı verdik gel az öpeceğim gibi oluyor."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin