Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin'li "Yaşam Koçu" filminin çekimleri başladı!

Yönetmenliğini Burak Kuka, yapımcılığını Wovie, RetroPro, Netd & DMC’nin üstlendiği Yaşam Koçu filmi sete çıktı. Peki Yaşam Koçu filmi ne zaman vizyona girecek? Yaşam Koçu filminin konusu ne? Yaşam Koçu filminde kimler rol alıyor? Yaşam Koçu filmi uyarlama mı? Yaşam Koçu filmi nerede çekildi? Doğu Demirkol kimdir? Yağmur Tanrısevsin kimdir?

Volkan Usta
09 Kasım 2023 - 14:40
Kültür Sanat

Uzun ve titiz bir ön hazırlık sürecinden sonra “Yaşam Koçu” filmi sete çıktı. İstanbul’un çeşitli semt ve platolarında çekilen; gündemdeki olayları, enerji, frekans ve astroloji gibi herkesin ilgi gösterdiği konuları eleştirel mizahi bir perspektiften kaleme alan Doğu Demirkol’a Yaşam Koçu filminde Yağmur Tanrısevsin eşlik edecek.

Hikaye ve konsept tasarımını filmin yapımcılarından Emrah Güzelkokar’ın üstlendiği Yaşam Koçu’nun senaryo çalışmaları sırasında Doğu Demirkol, gözlemler yapmak üzere yaşam koçları, enerji terapistleri ve astrologlar ile bir çok seans yaptı.

23-11/09/f-flookxyaacoo5-1699533788.jpg

Yaşam Koçu'nda; aşık olup bir türlü açılamadığı ve mecburi kankalık vasfıyla eşlik ettiği ünlü oyuncu Helin ile yaşam koçları, enerjici ve falcıları dolaşan Cafer, bu tarz işleri tiye alıp dalga geçerken bir anda kendini ülkenin en popüler yaşam koçu olarak bulur. Gün geçtikçe çevresinde oluşan müritlerin etkisiyle kerameti kendinden sanan Cafer’in gerçeği bulması için önce kendini bulması gerekmektedir. 

Yönetmenliğini Burak Kuka, yapımcılığını Wovie, RetroPro, Netd & DMC’nin üstlendiği Yaşam Koçu 12 Ocak 2024'te sinemaseverlerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin