Doğum günü kutlamasıyla yeniden aşık etti

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın doğum günü için romantik bir paylaşımda bulundu. İşte Sibil Çetinkaya'nın o kutlaması...

Berfin Sengil
19 Şubat 2024 - 12:39
Magazin

Son olarak Ruhun Duymaz dizisinde sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, 18 Şubat'ta 36 yaşına bastı. Bir süredir sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile birlikte olan Özyıldız'ın doğum günü için romantik bir kutlama yapıldı.

Sibil Çetinkaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın doğum gününü kutladı.

Bir süredir birlikte olduğu bilinen çift, sosyal medya hesabından birlikte paylaşım yapmamaya dikkat ediyordu. Bu durumu bozan ilk isim Şükrü Özyıldız olmuştu.

Şükrü Özyıldız'ın doğum günü için Sibil Çetinkaya da ilişkileri boyunca çekildikleri en özel kareleri bir araya getirerek bir paylaşımda bulundu.

'Geldiğin Yere...'

Sibil Çetinkaya paylaşımına şu notu düştü:

"Geldiğin yere ışık getiriyorsun. İyi ki doğmuşsun. Doğum günün kutlu olsun aşkım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin