Donald Trump'ın Game of Thrones sevgisi bitmiyor! Bu paylaşım tartışma yaratacak!

Donald Trump, Meksika sınırına duvar inşa ettirme konusundaki kararlılığını bu kez Game of Thrones'a atıfta bulunurak ortaya koydu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. devlet başkanı Donald Trump'ın "Game of Thrones" takıntısı sürüyor!

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda ABD'nin İran yaptırımlarının ikinci aşaması öncesinde Donald Trump'ın resmi Twitter hesabından Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisine atıfta bulunan bir paylaşım yapılmış; bu paylaşımın ardından dizinin yapımcıları Trump'a tepki göstermişti.

Dizinin yayıncı kanalı HBO'nun yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada telif haklarının yanlış kullanımını vurgulayıp "Bu tür bir mesajlaşmanın yapılacağının farkında değildik, markamızın siyasi amaçlar uğruna uygunsuz bir şekilde kullanılmamasını tercih ederdik" ifadelerini kullanmıştı.

TRUMP'TAN "DUVAR GELİYOR" PAYLAŞIMI!

İşte bu olayın üzerinde fazla bir süre geçmemişken Trump, bu kez Instagram hesabından bir kez daha Game of Thrones'a atıfta bulunan bir görsel paylaşımı yaptı.

19-01/04/the-wall-is-coming.jpg

Trump'ın son dönemde Meksika sınırına inşa ettirmeyi planladığı duvar için bütçe onayının çıkması için her yolu denediği biliniyor.

Meksika sınırına duvar inşa edilmesini isteyen ve bu isteği doğrultusunda duvar projesi ödeneğinin eklenmediği bütçeyi onaylamayan Trump, Instagram hesabından The Wall Is Coming (Duvar geliyor) yazılı dikkat çekici bir görsel paylaştı.

19-01/04/trump-got-1546595222.jpg

Trump'ın tartışma yaratan bir önceki sosyal medya paylaşımında olduğu gibi bu paylaşımın da Game of Thrones afişlerine ve dizinin ünlü sloganı "Winter is Coming"e (Kış geliyor) benzerliği ortada.

Bakalım, Game of Thrones ve HBO cephesinden Trump'ın bu yeni hareketine karşı yeni bir tepki daha gelecek mi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin