Dönence 12. Bölümde Gece Foça'yı terk etti! Evi gerçekten Rüzgar mı yaktı?

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence 12. bölümüyle ekrana geldi. Peki Dönence 12. bölümde neler oldu? Dönence 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı Dönence 13. bölümde neler olacak? Dönence'nin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dönence dizisi uyarlama mı? Dönence nerede çekiliyor? Caner Topçu kimdir? Sümeyye Aydoğan kimdir? Dönence reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
28 Eylül 2023 - 09:32
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence 12. bölümü ile ekrana geldi. 

DÖNENCE 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cem’in fenalaşıp ameliyata alınmasıyla Olgun ailesi için zor saatler başlarken Doktor Erhan’ın verdiği iyi haberle bir umuda tutunurlar. Bu sırada Harun planlarına bir yenisini daha ekleyerek Selman’la iş birliği yapar ve ondan Cem’i öldürmesini ister.

23-09/25/_ont2209.JPG

Miro, Özgür’ün Cem’in hastalığını bildiğini ve sakladığını öğrenir, bunu kendi çıkarı için kullanarak Gece’ye anlatır.

23-09/25/_ont2063.JPG

Gece kalbi ve mantığı arasında kalır, her ne kadar Özgür’e aşık olsa da ona içi gitse de babasının hastalığını kendisinden gizlediği için çok kırgındır… Tüm bunlar olurken Gece’nin konservatuar sınavını kazandığı bilgisi gelir.  Gece’nin kararı ne olacaktır? Ailesini ve Özgür’ü geride bırakıp İstanbul’a gidecek mi?

23-09/25/_ont0996.JPG

Dönence heyecan dolu yeni bölümüyle 4 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin