resim yok
13 Aralık 2011 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl” dizisine Kastilya Prensesi Isabella Fortuna karakteriyle katılan Melike İpek Yalova’nın dudakları tartışma konusu oldu
 
Dizinin fanatikleri Devlet eski Bakanı Yüksel Yalova’nın kızı olan Yalova’nın dudaklarını silikon takviyesiyle kalınlaştırdığı fikrinde birleşti. Hafta sonu Bebek’te objektiflere takılan Melike İpek Yalova ise “Dudaklarınızda silikon takviyesi var mı?” sorusuna “Silikonlu olsa hiç dudağımda uçuk çıkar mıydı?” diye yanıt verdi.
O
 
Oysa konunun uzmanından Yalova’nın yaptığı açıklamanın tam tersi şu cevabı aldık: “Oyuncumuzun dudaklarında hyalüranik asit dolgusu olduğu açıkça görülüyor. İğneyle yapılan bu uygulama 6-8 ay sonra vücuttan atılıyor. Daha sonra işlemi yinelemek gerekiyor. Enjekte edilen asit son derece doğal bir molekül olduğu için vücuda hiçbir zararı yok. Silikonlu dudakta uçuk çıkmayacağı açıklaması ise doğru değil. Dudaklarda silikon takviyesi olsa da olmasa da her halükârda uçuk çıkabilir. Artık dudaklarda silikon takviyesi yapılmıyor ama yapılsa bile bu uçuk çıkmasına engel değil. Üstelik ayrıca uçuk özellikle dudaklara iğneyle bir işlem yapıldıktan sonra çıkar.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin