Düğün tarihi beklenirken ayrıldılar!

Geçen nisanda nişanlanan Engin Altan Düzyatan - Özge Özpirinçci çiftinden, düğün tarihi beklenirken ayrılık haberi geldi.

resim yok
23 Ekim 2013 - 14:45
Magazin

Geçen Nisan ayında nişanlanan Engin Altan Düzyatan - Özge Özpirinçci çiftinden, düğün tarihi beklenirken ayrılık haberi geldi.

 

SÜRPRİZ KARAR

Yaklaşık üç yıldır birlikte olan ve herkesin aşklarına imrendiği Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci, sürpriz bir kararla yollarını ayırdı.

Ağustos ayında düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra bir daha hiç yan yana görülmeyen Engin Altan Düzyatan-Özge Özpirinçci çiftinin aşkı bitti.

 

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Düzyatan, bir basın açıklamasıyla ayrıldıklarını duyurdu.

Evlilik planları yapan âşıklar, en son Ağustos ayında düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alındıktan sonra gazetecilerin karşısına el ele çıkmış, o günden sonra da bir daha hiç birlikte görüntülenmemişti.

 

DÜZYATAN: İKİMİZE DE HAYIRLI OLSUN

Engin Altan Düzyatan, dün bir basın açıklaması yaparak ayrılığı ilk ağızdan duyurdu.

Düzyatan:

“Nisan ayında evlilik kararı alarak nişanlandığım sayın Özge Özpirinçci ile karşılıklı saygı çerçevesinde ayrıldık.

İkimiz için de hayırlı olmasını diliyorum.

Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için tüm basın mensubu arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.[reklam]

Öte yandan, ikilinin fotoğraf paylaşım sitesi Instagram’da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı, Twitter’daki fotoğraflarını da sildikleri görüldü.

 

'SAYIN ÖZPİRİNÇCİ’

Engin Altan Düzyatan, ayrılıklarıyla ilgili yaptığı açıklamada üç yıl büyük aşk yaşadığı Özge Özpirinçci’den, “Sayın Özge Özpirinçci” diye bahsetti.

Özge Özpirinçci, geçen Nisan ayında doğum gününü kutladığı Cahide adlı mekânda sembolik bir kına gecesi yapmıştı.

 

NARKOTİK GÖZALTINA ALMIŞTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul başta olmak üzere Ankara, Bodrum, Çeşme ve Marmaris'te uyuşturucu operasyonu düzenlenmiş, Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci de gözaltına alınmıştı. Daha sonra ise serbest bırakılmışlardı.

 

 

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'YE BÜYÜK ONUR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin