Düğün tarihleri belli oldu!

Yeliz Şar ve Tolga Güleç ikilisini düğün heyecanı sardı.

resim yok
20 Temmuz 2013 - 09:55
Magazin

Yeliz Şar ve Tolga Güleç ikilisini düğün heyecanı sardı!

 

Ertelemişlerdi


Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisindeki Ahmet rolüyle ünlenen ve son olarak “Sürgün İnek” filmi için kamera karşısına geçen Tolga Güleç’in iş yoğunluğu nedeniyle çift, Temmuz ayında yapmayı planladıkları düğünü Eylül ayına ertelemişti.

Yeni düğün tarihi belli oldu!

Nişanlılar, Güleç’in doğum günü olan 20 Eylül’de nikâh masasına oturacak.

 

İlk ciddi adım Mayıs'taydı

Yeliz Şar ve Tolga Güleç, evlilik yolunda ilk ciddi adımı Mayıs ayı içinde atmıştı. Güleç’in İzmir’de yaşayan ailesi, İstanbul’a gelerek Şar’ı ailesinden istemişti.

Yapılan kız isteme merasiminin ardından çift nişan yüzüklerini takmış;

 

Yeliz Şar, “Heyecandan yüzüklerimiz takılırken Tolga’nın ayağına bastım, nikâhtaymışız gibi!”,

 

Tolga Güleç ise “Kızı aldık, ilk etap tamam” açıklamasında bulunmuştu.

Güleç'in kariyeri

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra, önce Çukurova Üniversitesi'nde işletme eğitimine başladı. Ancak bu bölümü yarıda bırakarak, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun oldu.
[reklam]
Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Kırık Kanatlar gibi dizilerde rol aldı. Şu anda "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" adlı dizide Ahmet karakterini canlandırmaktadır.

Şar'ın kariyeri

Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Şar, ilk olarak Kollama adlı TV dizisinde Melike rolü ile tanındı. Daha sonra Dürüye'nin Güğümleri adlı dizide Nimet karakteri ile oyunculuğuna devam etti.

2012 yılında oynadığı ilk tiyatro oyunu "Canlı Yayın" adlı tiyatro oyunu ile büyük ilgi topladı. Yeliz Şar, 2012 yılında yaz sezonunda başlayan Tv dizisi İşler Güçler'de oynamaya başladı.

 

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU EVLENİYOR MU? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin