Dünya boks şampiyonlarının yarışacağı ringde ünlü isimler bağış toplayacak!

Dünya boks şampiyonları Felix Sturm ve Demir Yumruk lakabıyla bilinen Şükrü Altay, 18 Şubat'ta şampiyonluk maçına çıkacak. Sevilen ünlü oyuncular ise o ringde bağış toplayacak...

Kahramanmaraş ve çevresinde yaşanan deprem felaketi sebebiyle hem spor hem de sanat camiasında ki seferberlik devam ediyor. Bölge için yapılan yardımlar için birçok organizasyon yapılmaya devam ediyor. İşte detaylar!

Spor camiasında da deprem bölgesie yardım için harekete geçildi. 'Demir Yumruk' lakabıyla bilinen Türk boksör Şükrü Altay 18 Şubat’ta Stuttgart’taki Porsche Arena’da Felix Sturm ile depremzedeler için şampiyonluk maçında karşı karşıya gelecek.

Ezgi Mola, Gizem Karaca ve Cansu Tosun'un depremzedeler adına bağış toplayacağı şampiyonluk maçı tam 200 ülkede canlı yayınlanacak. Canlı bağış yayınında Cansu Tosun Almanca, Ezgi Mola Türkçe, Gizem Karaca ise İngilizce yardım çağrısında bulunarak gelen bağışları kabul edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin