Durul Bazan Masal Çiçeği dizisi ile ekran macerasına devam edecek!

Kanal D ekranlarınım yeni senede izleyici karşısında olması planlanan dizisi Masal Çiçeği'nin kadrosuna sevilen isim Durul Bazan da katıldı!

Nurşah
20 Aralık 2018 - 13:00
Magazin

Yeni yılda başlaması beklenen pek çok dizi izleyici karşısında olacak! Bunlardan bir tanesi de Kanal D ekranlarının yeni dizisi Masal Çiçeği! Usta oyuncu Uğur Yücel'in merakla beklenen yeni dizisinin kadrosuna Durul Bazan da katıldı!

18-12/20/durul-bazan-masal-cicegi.Jpeg

Durul Bazan Masal Çiçeği dizisinde!

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ege'nin Hamsisi adlı dizide Almancı Nuri karakterine hayat veren Durul Bazan, dizisinin final yapmasının ardından ekran macerasına hız kesmeden devam edecek... Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre 46 yaşındaki başarılı oyuncu Masal Çiçeği dizisinde Yakup karakterini canlandıracak...

Yeni senede Kanal D ekranlarında olması beklenen dizide Uğur Yücel ve Durul Bazan'ın yanında Zeynep Eronat, Mesut Akusta, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Cansu Dağdelen gibi başarılı isimler de yer alıyor. Masal Çiçeği dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin