Diriliş Ertuğrul'un İlbilge'si kaçırıldı!

TRT ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un 129. bölümünde, Hande Soral'ın canlandırdığı İlbilge'nin kaçırılması bölüme damgasını vurdu. İşte detaylar.

Merve Mutlu
20 Aralık 2018 - 14:34
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ertuğrul Gazi rolüyle Engin Altan Düzyatan ve İlbilge rolüyle Hande Soral'ın yer aldığı, reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul, nefes kesen bölümlerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Dragos, hain planlarına İlbilge'yi de dahil etti. İlbilge'yi kaçırtan Dragos, karşısında Ertuğrul'u bulacak. 

18-12/20/dirilis-ert-ilbillge.png

İlbilge'nin abisi Beybolat Bey, kardeşinin kaçırıldığını ve onu kurtarmak için harekete geçeceğini söylüyor ve Ertuğrul'dan yardım istiyor.

18-12/20/beybolat.png

Diriliş Ertuğrul 129. bölüm heyecan dolu bölümüyle 26 Aralık akşamı seyirciyle buluşacak. 

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu?

18-12/20/dirilis-128.png

Ertuğrul, Gündüz’ü fidye karşılığında kaleden kurtarmış ve bir oyun kurarak İlbilge’nin onların peşinden gelmesini sağlamıştı. Amacı ise, İlbilge’yi Gündüz’ün masumiyetine inandırmaktı. Obaya ise beklenmedik misafirler olan Selcan ve oğlu Süleyman gelmişti. Emir Bahaeddin, Gündüz’ün Ertuğrul tarafından Nikea’ya götürüldüğünü öğrenince, obaya baskın vermişti. Bununla da yetinmeyip Artuk’u zindana attırmıştı. Ancak herkes Ertuğrul’un Gündüz’ü Nikea’ya götürdüğünü düşünürken; Ertuğrul, Gündüz’ü Söğüt’te adaletin karşısına sağ salim çıkarmıştı. Ertuğrul, bu hamlesiyle tüm oyunları bertaraf etmiş ve Gündüz’ün masumiyetine İlbilge’yi ikna etmek olan Ertuğrul, neticesinde bu hedefinde muvaffak olmuş ve Gündüz, mahkemece aklanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin