Erkenci Kuş dizisinin yayın günü değişti iddialarına cevap geldi! Yeni bölüm ne zaman?

Erkenci Kuş dizisinin yayın gününün değiştiğine dair çeşitli iddialar bulunuyordu. Bu iddialara yanıt dizinin yapımcısından geldi!

Nurşah
20 Aralık 2018 - 15:20
Yeni Bölüm

Sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un yayın gününün değiştiğine ilişkin çeşitli iddialar bir süredir izleyicilerin kafasını karıştırıyordu. Bu karışıklığa cevap dizinin yapımcısı Faruk Turgut tarafından verildi!

18-12/20/erkenci-kus-yayin-gunu-degisti-mi.jpg 

Erkenci Kuş yayın günü değişti mi?

Erkenci Kuş dizisi yaz aylarında salı günleri izleyici karşısına çıkıyordu. Yeni sezonun başlaması ile birlikte Ufak Tefek Cinayetler kendi yayın günü olan salı gününe geçerken, Erkenci Kuş dizisi de cumartesi gününe çekildi. Geçtiğimiz hafta ise Ufak Tefek Cinayetler dizsi final yaptı... Tüm bu gelişmelerin ardından sosyal medyada Erkenci Kuş dizisinin tekrar salı gününe geçeceğine yönelik iddialar ortaya atılmaya başlandı...

18-12/20/erkenci-kus-yayin-gunu-degisti-1545307980.jpg

İzleyicilerin kafasının karışmasına sebep olan bu duruma Erkenci Kuş dizisinin yapımcısı Faruk Turgut sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi ve şunları söyledi:

Erkenci Kuş adlı dizimizin yayın günü Cumartesi akşamlarıdır ve öyle de kalacaktır...

Can Yaman ve Demet Özdemir'in başrolde yer aldığı Erkenci Kuş dizisi eğlence dolu yeni bölümü ile 22 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında olacak....

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin