Düşes Catherine eskiye dönemiyor!

Temmuz ayında ilk çocuğunu dünyaya getiren Düşes Catherine'in eskisine göre çok bakımsız ve özensiz olması tepki topluyor.

resim yok
02 Aralık 2013 - 09:32
Magazin

Düşes Catherine'in büyüsü bozuldu!

 

İşte detaylar:

 

Temmuz ayında ilk çocuğunu dünyaya getiren Düşes Catherine'in eskisine göre çok bakımsız ve özensiz olması tepki topluyor.

 

ELEŞTİRİLİYOR

Catherine'in beyazları çıkmış saçları ve makyaj tarzı da eleştiriliyor

İngiltere Prensi William ile 2001 yılında tanışan ve genç prensle 2010 yılında nişanlanan Cambridge Düşesi Catherine, nişanlandıklarının açıklandığı günden bu yana giyim tarzı ve görüntüsü hakkında tek bir hata yapmamıştı.

 

ESKİYE DÖNEMİYOR!

Ancak Temmuz ayında ilk çocuğunu dünyaya getiren 1982 doğumlu Catherine, doğum yaptıktan sonra bir türlü eski kusursuz güzelliğine ve giyim tarzına dönemiyor.

Son bir aydır yavaş yavaş etkinliklere katılmaya başlayan Catherine, arka arkaya yaptığı hatalarla eleştirilmeye başladı.

 

KOLAYA KAÇMAKLA...

Birçok davete, eskiden giydiği ve üzerlerinde en küçük bir değişiklik bile yapmadığı kıyafetlerle katılan Catherine, kolaya kaçmakla suçlanıyor.[reklam]

Saçlarındaki beyazları boyattırmayan, uykusuzluk nedeniyle bakımsız ve aşırı yorgun görünen Catherine'in kırışıklıklarının da her geçen gün daha çok belirginleştiği söyleniyor.

Birçok sosyal paylaşım sitesinde Cambridge Düşesi Catherine için;

 

''İNANILACAK GİBİ DEĞİL!..''

"Normal bir genç kadın olsaydı çoktan iş hayatına dönmüş olması beklenirdi. Oysa sadece eşi ve çocuğuyla ilgileniyor.

Buna rağmen bu kadar bakımsız görünmesi inanılacak gibi değil" diye yazılıyor.

 

 

İSTANBUL'DAN RUSSELL BRAND GEÇTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin