"Düşürülen Rus uçağı benim kadar konuşulmadı"

Oyuncu Saruhan Hünel, hakkındaki iddialara cevap verdi.

resim yok
30 Mart 2016 - 12:28
Magazin

Gazeteci sevgilisi Eda Sönmez'i dövdüğü haberleriyle gündeme gelen Saruhan Hünel, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Hünel, hakkındaki iddialara canlı yayında yanıt verdi.

İşte Saruhan Hünel'in açıklamalarından bazıları:

"DEKOLTESİNE KARIŞMADIM"

-Ben bu arkadaşla camide tanışmadım. Örtülü değildi. Benimle çektirdiği ilk fotoğrafta da dekolteliydi. Ben o insanı öyle tanıdım. Benim eski eşim de dekolte giyerdi. Ben onu bu şekilde tanıdığım için neresine müdahale edeyim? Niye müdahale edeyim? 30 yaşının üstünde bir hanım.

"KARINCAYI İNCİTMİŞ BİRİ DEĞİLİM"

- Ülke bu haldeyken bunları konuşuyor olmak içimi sızlatıyor. Havaya atılan bir lafın üzerine konuşmak neden? 26 senedir bu sektördeyim. Karıncayı incitmiş bir insan değilim. Olsa çıkardı.

- Dava açılırsa mahkemeye suncağım delillerim var, şu an soruşturma aşamasında. Ona olmadığını, ilişkimizin yürümediğini söylediğim için bunlar yaşandı.

- Bütün basındaki arkadaşlarının gücünü kullandı hem de 'Kadına Şiddet'e hayır' haftasında.

- Aynı dönemde Rus uçağı düşürüldü. Benim kadar haber olmadı.

- Mahkemeye sunduğu raporlar adli tıpa gitti. Sonuç bekliyorum. Sürpriz bir sonuç çıkarsa şaşırmayacağım.

- Böyle bir zamanda bunlarla gündeme geldiğim için çok özür diliyorum. Her şeyin üzerine yemin ederim bu kadınla böyle bir temasım olmadı. Olamaz da, neden olsun?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin