Yeni rolü için öyle bir değişti ki!

Ekranlarda bir çok farklı rolde izlediğimiz başarılı oyuncu Gülçin Şantırcıoğlu bu kez bambaşka bir tiple ekrana dönüş yapıyor!

resim yok
30 Mart 2016 - 12:14
Yeni Bölüm

Pazartesi günü Show TV ekranlarında başlayacak "Oyunbozan" dizisiyle ekrana gelecek olan Gülçin Şantırcıoğlu, yeni görüntüsüyle izleyicilerden tam not aldı.

 

En son canlandırdığı karakterin tam zıttı bir rol ile karşımıza çıkan ve bu iddialı rol için saçlarının rengini değiştiren Gülçin Santırcıoğlu, ekranların aranılan ismi Serhat Tutumluer ile sahnelerinin yer aldığı dizinin ilk fragmanında, güzelliği ile dikkat çekti.

 

16-03/30/gulcin-santircioglu-serhat-tutumluer.jpg

 

GÜZEL, ÇEKİCİ VE YAŞSIZ BİR KADIN!

 

Gülçin Santırcıoğlu, Show TV'nin  intikam, aşk ve gerilim dolu merakla beklenen dizisi "Oyunbozan"da güce tapan, güzel, çekici ve yaşsız bir kadın olan Mine karakterini canlandırıyor.

 

Fragmanlarıyla merak uyandıran dizide, Gülçin Şantırcıoğlu'nun yanısıra, Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Kenan Bal, Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay yer alıyor.

 

16-03/30/gulcin-santircioglu-1.jpg

 

Oyunbozan Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin