Dynasty 3. sezon ne zaman başlayacak?

The CW'nun pembe dizisi Dynasty'nin 3. sezon başlangıç tarihi artık belli...

Orijinali 1981-1989 yılları arasında ABC kanalında yayınlanıp Türk televizyonlarında Hanedan ismiyle izleyiciyle buluşan; Amerika'nın en zengin iki ailesi Carrington ve Colby aileleri arasında süre gelen kavga ve düşmanlık üzerine kurulu hikayeye sahip "Dynasty"nin ekranlara geri dönüş tarihi belli oldu.

DYNASTY 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE TARİH!

Dizi, 11 Ekim 2019 Cuma günü 3. sezonuyla izleyici karşısına tekrar çıkacak.

Klasik pembe dizinin bu yeniden çevriminde, Carrington ve Colby aileleri, servetlerinin ve çocuklarının kontrolü için mücadele veriyor.

19-07/08/dynasty-izle.png

Oyuncu kadrosunda Grant Show, Alan Dale, Elizabeth Gillies, James Mackay, Sam Adegoke, Robert Christopher Riley, Rafael de la Fuente, Ana Brenda Contreras, Maddison Brown ve Nicollette Sheridan gibi isimler yer alıyor.

Dynasty'nin yürütücü yapımcı kadrosu ise Richard Shapiro, Esther Shapiro, Stephanie Savage, Josh Schwartz, Brad Silberling, Sallie Patrick'den oluşuyor.

DYNASTY REYTİNGLERİ

Dizi, ikinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.15 reyting oranı ve 0.554 milyon izleyici ortalamasını elde etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin