Ebru Gündeş fenalık geçirdi!

Ebru Gündeş fenalık geçirdi!

resim yok
19 Aralık 2013 - 09:32
Magazin

Eşi gözaltına alınınca...

 

Ebru Gündeş'ten kötü haber!

 

Ebru Gündeş fenalık geçirdi!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in, eşi Reza Zarrab'ın gözaltına alınması sonrası fenalık geçirdiği öğrenildi.

 

RÜŞVET VE YOLSUZLUK SUÇLAMASI

İstanbul Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan, 'rüşvet ve yolsuzluk' iddialarıyla yapılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 49 kişi arasında sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab da yer alıyor.

 

EMNİYETTE

İş bağlantıları için devletin çeşitli kademelerinde 142 milyon TL rüşvet dağıttığı iddia edilen İşadamı Zarrab, önceki gün yapılan baskında evinden alınarak emniyete götürüldü.

 

FENALIK GEÇİRDİ

Reza Zarrab'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmesinin ardından işadamının eşi Ebru Gündeş'te fenalık geçirdi.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

Özel bir hastaneye kaldırılan Gündeş, akşama kadar tedbir amacıyla müşahede altında tutuldu.

 

ZİYARETE GİTTİ

Akşam saatlerinde hastaneden yakınlarıyla ayrılan Gündeş, soluğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde aldı.

Eşini görmek istediğini ifade eden Gündeş'e yetkililer sadece iki dakika görüşmesi için izin verdi.[reklam]

İDDİALAR

Dosyadan sızan iddialara göre, Zarrab toplamda 20 milyon lira rüşvet verdiği bir siyasinin oğluna ilk olarak 1 milyon dolar rüşvet verdi. Zarrab, 5 milyon dolarlık rüşvetin karşılığında da ağabeyi, babası ve 3 yöneticisini Türk vatandaşlığına geçirdi. İddialara göre; Zarrab, Çin’de hayali ihracat işlemlerinde kullandığı paravan firmaların bankalar nezdinde yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için devlet adına rüşvetle referans mektubu yazdırdı. Yine rüşvetle hakkındaki soruşturmalarla ilgili bilgi talebinde bulundu, kendisini ihbar eden emniyet müdürü O.İ.’nin sürülmesini sağladı.

 

Trafik uygulamalarında durdurulmak istemeyen Zarrab, bunun için de 1,5 milyon dolar rüşvet verdi. Ele geçirmek istediği bir firmanın genel kuruluna katılacak temsilciyi kendi isteğiyle belirledi. Dosyada, Zarrab’ın, rüşvet çarkını gizlemek için üst düzey siyasinin oğluyla da danışmanlık hizmeti anlaşması yaptığı ve 720 bin dolarlık kontrat imzaladıkları iddia edildi.

Öte yandan soruşturma dosyasında telefon dinlemelerine yer verilen bölümlerde de, üst düzey siyasinin oğluyla rüşvetin alınıp alınmadığına ilişkin olduğu öne sürülen bazı konuşma kayıtları yer aldı. O kayıtlarda, üst düzey siyasinin, oğlunu dinlenme konusunda uyardığı iddia edildi. Soruşturma dosyasının en çarpıcı bölümlerinden biri de, üst düzey siyasinin, Zarrab’ın istediği bir emniyet müdürünün sürülmesine yönelik iddialar.

Zarrab'ın usulsüz para transferlerine yönelik Çin'deki işlemlerini fark ederek, 6 milyar dolara ulaşan bu transferlerin incelenmesi için ihbarda bulunan emniyet müdürü O.İ.'nin İstanbul’dan gönderilmesi için Zarrab’ın üst düzey siyasiye 400 bin dolar rüşvet verdiği öne sürüldü. Aynı emniyet müdürünün meslekten ihracı için de Zarrab’ın 3 milyon dolarlık rüşveti siyasinin oğluna valizle teslim ettiği iddia edildi. Aynı zamanda üst düzey siyasinin, Zarrab'a, 'Emniyet Müdürü'nü rüşvet istediği iddiasıyla meslekten attıracağını' da söylediği öne sürüldü.

 

 

EBRU GÜNDEŞ'TEN BÜYÜK JEST! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin