Ebru Şallı'nın oğlu hayatını kaybetti!

Ünlü ismin oğlu hayata veda etti...

Merve Mutlu
17 Nisan 2020 - 13:40
Magazin

Ünlü manken Ebru Şallı'nın 2013 yılında yollarını ayırdığı Harun Tan'dan olan oğlu Pars, gördüğü tedavinin ardından hayatını kaybetti...

20-04/17/ebru-salllinin-oglu.png

Bir süredir lenfoma hastalığı ile mücadele eden oğlu Pars'ın bu rahatsızlığı ile zor günler geçirdiğini geçtiğimiz yıl içini dökerek anlatan Şallı, “Özel hayatıma gelen eleştiriler umurumda değil. Önceliğim Pars” demişti. 8 yaşındaki oğlunun yaşadığı süreci de, "Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi." sözleri ile anlatmıştı. Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğlu Pars, bir süredir tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz akşam hayatını kaybetti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin