Ece Erken sevgilisinin ve eşinin arabasına zarar verirken yakalandı!

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu olan Ece Erken'den olay hareket!

Merve Mutlu
12 Mart 2020 - 15:22
Magazin

Bircan Bali ile birlikte Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yaparak ünlü isimlerin hayatları hakkında yorumlar yapan ve her fırsatta kötü bir şey yapmadığını savunan Ece Erken, evli bir adamla olan beraberliğinin ortaya çıkması ile canlı yayında açıklama yapmış sesini duyurmaya çalışmıştı. 

20-03/12/ece-erken-aciklama.png

"Ben evli bir adamla beraber değilim, boşanmak üzere olan bir adamla beraberim" sözleri ile magazin basınında geniş yer bulan Ece Erken, sosyal medyada alay konusu olmuş ve birçok kişi ondan bahsetmişti. Ece Erken'in beraber olduğu sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’ndan ise konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti. 

Ece Erken sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun aracına zarar verdi!

20-03/12/ece-erkenden-goruntuler.png

Daha önce yaşananların kendisine yönelik bir algı operasyonu olduğunu belirten Ece Erken, herkesi şaşırtan bir harekete imza attı. Gece vakti sevgilisinin evinin önüne giden ve sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun araçlarının aynalarını kırmaya çalışan Ece Erken, sevgilisinin eşinin paylaştığı kamera kayıtlarında görüntülendi. Ece Erken'den konuyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

20-03/12/benan.png

Benan Mahmutyazıcıoğlu bu olayı "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları...
Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir." sözleri ile paylaştı.

İşte o görüntüler:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin