Ödüllü roman Girl, Woman, Other dizi oluyor! Girl, Woman, Other konusu ne?

Booker ödüllü çok konuşulan roman Girl, Woman, Other (Kız, Kadın, Öteki) dizi oluyor! Detaylar...

Bernardine Evaristo'nun dünyanın en prestijli edebiyat ödüllerinden biri olan Booker Ödülü'ne değer görülen "Girl, Woman, Other (Kız, Kadın, Öteki)" romanının ekran uyarlaması için ilk adım atıldı!

"GIRL, WOMAN, OTHER" DİZİ OLUYOR!

Potboiler Television romanın yayın haklarını resmen satın alarak projenin ekran uyarlaması için geliştirme çalışmalarına başladı.

20-03/12/girl-woman-other-dizisi-1584013763.jpg

Evaristo'yu Booker Ödülü'nü kazanan ilk siyahi kadın yapan roman, Sunday Times Top 10 En Çok Satanlar Listesi'nde üst üste dokuz hafta boyunca kalmayı başararak dikkat çekmişti.

"GIRL, WOMAN, OTHER" NE ANLATIYOR? KONUSU NE?

Peki; Girl, Woman, Other nasıl bir hikayeye sahip?

Girl, Woman, Other'ın hikayesi çoğu kadın ve siyahi olan birbirinden çok farklı 12 insanın sesinden modern Britanya'yı ele alırken; ülkenin ırk, cinsiyet ve sömürgecilik meselelerine çarpıcı bir dille dikkat çekiliyor.

20-03/12/girl-woman-other-dizisi-gorsel.jpg

Potboiler Television'dan Gail Egan yeni projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada;

"Bernardine ile birlikte bu canlı ve keyifli romanı ekrana getirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Zamanımızın hayatın içinden, kuvvetli, özgün ve gerçek bir hikayesi" ifadelerini kullandı.

20-03/12/bernardine-evaristo.jpg

Projenin uyarlama senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin