Zümrüdü Anka dizisinin yeni oyuncusu Itır Esen oldu!

Fox dizisi Zümrüdü Anka dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Merve Mutlu
12 Mart 2020 - 14:54
Gündem

Başrollerinde Zümrüt karakteri ile Ceren Yılmaz'ın ve Serhat karakteriyle de Alp Navruz'un yer aldığı Fox dizisi Zümrüdü Anka'nın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. 

20-03/12/zumrudu-anka.png

Çekimleri Kapadokya'da yapılan ve Fox ekranlarında yayınlanan Zümrüdü Anka dizisinin oyuncu kadrosu da hikayesi de izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. İzleyicilerin bir kısmı Ceren Yılmaz'ı diziye yakıştırmaz ve oyunculuğunu eleştirirken bir kısım izleyici de diziyi Alp Navruz için izlediğini söylüyor. Eleştirilere rağmen devam eden dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. 

Itır Esen Zümdürü Anka dizisinde!

20-03/12/tir-esen.png

Ekranların ve sinemanın unutulmaz ve sevilen isimlerinden biri olan Itır Esen, çekimleri Kapadokya'da yapılan dizinin kadrosuna güçlü bir kadın karakter olarak dahil oldu. "Kapadokya büyülü bir yer, çekimleri böylesine güzel bir yerde yapılan 'Zümrüdüanka'ya katıldığım için çok heyecanlıyım. Oyuncu arkadaşlarım ve set ekibi çok sıcakkanlı. Burada olduğum için mutluyum" diyen Esen'in hangi karakterle dahil olacağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin