Station 19 dizisinin 4. sezonu olacak mı? ABC kararını verdi!

Seattle'ın cesur itfaiyecilerinin geleceği belli oldu! ABC kanalı, Grey's Anatomy uzantı dizisi Station 19 için kararını verdi. Buna göre dizi resmi 4. sezon onayını aldı ve gelecek yayın sezonunda da ekranlarda olmaya devam edecek. Detaylar...

Seattle'ın cesur itfaiyecileri canlarını tehlikeye atma pahasına şehri korumaya devam edecekler!

STATION 19 DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMLERİ YOLDA!

Spin-off'u olduğu Grey's Anatomy dizisi ile bu sezon ortak bölümlere imza atmaya başlayan ve buna bağlı olarak daha popüler haline gelen "Station 19" dizisi için beklenen karar çıktı!

ABC Studios yapımı dizi, üçüncü sezonu devam ederken 4. sezon onayını resmi olarak aldı.

Hikayesi bir grup kahraman itfaiyeciye odaklanan; Seattle'daki itfaiye istasyonunda en üst yetkilisinden en yeni çalışanına kadar hem görev zamanlarında hem de mesai dışında hayatlarını tehlikeye atan cesur erkek ve kadın itfaiyecilerin aksiyon dolu serüvenine tanıklık ettiğimiz Station 19'un dördüncü sezon yayın tarihi ve bölüm bilgileri ilerleyen aylarda detaylı bir şekilde duyurulacak.

20-03/12/station-19-dizisi.jpg

ABC Entertainment Başkanı Karey Burke yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Zeki, şahane bir hikaye anlatıcısı olan Krista Vernoff ve yetenekli oyuncu kadrosu ile tüm ekibe üçüncü sezonun başarılı bir şekilde devam etmesine sağladığı katkılar için minnettarız. Bu bağımlılık yapıcı dizinin daha fazla muhteşem hikayelerini tutkulu hayran kitlemize sunmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

STATION 19'UN GÖZ ALICI REYTİNGLERİ

Bu sezon Grey's Anatomy ile birden fazla bölüm için crossover etkinliği düzenleyen Station 19 izleyici sayısını bir önceki sezona kıyasla %9 oranında arttırırken şimdiye kadarki en çok izlenen sezonuyla yola devam ediyor. Yapım, kendi yayın diliminde de en çok izlenen dizi konumunda yer alıyor.

ABC kanalının elde ettiği verilere göre; Station 19 ilk yayını ve ardından geçen 35 günlük zaman dilimi göz önüne alındığında tüm platformlardan gelen veriler doğrultusunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 3.7 reyting oranı ve 13.5 milyon izleyici ortalamasına sahip.

20-03/12/station-19-oyunculari.jpg

Jaina Lee Ortiz (Andy Herrera), Jason George (Ben Warre), Boris Kodjoe (Robert Sullivan), Grey Damon (Jack Gibso), Barrett Doss (Victoria Hughes), Jay Hayden (Travis Montgomery), Okieriete Onaodowan (Dean Miller), Danielle Savre (Maya Bishop), Miguel Sandoval (Pruitt Herrera) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Krista Vernoff ile birlikte Shonda Rhimes, Betsy Beers ve Paris Barclay'dan oluşuyor.

Ülkemizde beIN Series Drama kanalından takip edilebilen dizinin yeni bölümleri Perşembe akşamları ABC ekranlarına gelmeye devam ediyor.

"Station 19" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin