Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yeni dizisindeki karakterleri belli oldu!

Ekranların sevilen isimleri yeni dizi projesi için bir araya geldi.

Merve Mutlu
12 Mart 2020 - 12:30
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in rol alacağı yeni dizi projesi Sen Çal Kapımı'nın hazırlıkları devam ediyor. MF Yapım'ın FOX için hazırladığı dizinin bazı karakterleri belli oldu. 

20-03/12/kerem-bursin.jpg

Şimdilerde Mucize Doktor dizisi ile büyük izlenme oranları kazandıran MF Yapım, yeni bir dizi projesi için hazırlıklara başladı. Erkenci Kuş adlı romantik komedi dizisiin senaryosunu yazan Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme alacağı diziyi Ender Mıhlar yönetecek. 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yeni dizisindeki karakterleri belli oldu!

20-03/12/hande-ercel-ve-kerem-bursin.jpg

Nisan ayının sonlarında çekimlerine başlanması planlanan dizide Kerem Bürsin, Serkan Bolat adında bir holding varisini canlandırırken, Hande Erçek ise Eda adında üniversite okuyan bir çiçekçi kızı canlandıracak. Olaylı bir tanışmanın ardındnan tutkulu bir aşka dönüşecek olan ilişkilerinin konu alınak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin