Sera Tokdemir Hay Sultan dizisinin kadrosunda!

Hay Sultan dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
12 Mart 2020 - 11:22
Gündem

Başrolünde Hz. Geylani karakteri ile Çetin Tekindor'un yer alacağı ve Kerem Arslanoğlu, Cemal Toktaş, Gülper Özdemir, Kevork Malikyan, Olcay Kavuzlu gibi isimleri de kadrosunda bir araya getiren Hay Sultan dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

20-03/12/geylani.jpg

TRT1 ekranlarında yayınlanacak ve Abdülkadir Geylani'nin hayatını anlatacak olan dizinin hazırlıkları sürerken kadroya yeni bir isim daha dahil oldu. 

Sera Tokdemir Hay Sultan dizisinin kadrosunda!

20-03/12/sera.jpg

Daha önce İstanbul Çocukları, Kanıt, Yüksek Giriş, Anasının Oğlu, Analı Oğullu ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde karşımıza çıkan ve hem güzelliği hem de oyunculuğu ile kendisini sevdiren Sera Tokdemir, Hay Sultan dizisinin kadrosuna dahil oldu. Tokdemir dizide Dilber Hatun karakterini canlandıracak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin