Eda Ece, nasıl evlenme teklifi aldığını anlattı! Dişlerini fırçalarken...

Taze çift Eda Ece popüler yaşam dergisine nasıl evlenme teklifi aldığını anlattı. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer ne zaman evlendi? Eda Ece kimdir? Buğrahan Tuncer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Burcu ne?

Pınar Alçiçek
13 Temmuz 2023 - 11:18
Magazin

Geçtiğimiz ay dünyaevine giren oyuncu Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer çifti, popüler yaşam dergisine konuştu. 

23-07/12/1687408672115-eda-2222-987-x-1024.jpeg

DİŞLERİNİ FIRÇALERKEN EVLENME TEKLİFİ ALMIŞ!

Eda Ece, "Nasıl bir evlenme teklifi aldın?" sorusuna; "Geceyarısı dişlerimi fırçalayıp yatacakken Buğra bir anda elinde yüzükle kapıya geldi" cevabını verdi.

"ÇOK GÜZEL BİR GELİN OLMUŞTU!"

Buğrahan Tuncer"Çok güzel bir gelin olmuştu. Onu görünce mutlu hissettim. İlişkimizin çok özel bir anı olarak hafızamda yerini aldı" dedi.

Eda Ece ise; “Gelinliğimi giyip Buğra’yı gördüğüm an güzel bir histi. Onu görünce yüzüm güldü. Beğendiğini hissettim. Sonra ‘Çok güzel olmuşsun’ deyince çok duygulandım.” diyerek duygularını dile getirdi!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin