Eda Ece'den Talat Bulut açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde set çalışanına tacizde bulunduğuna dair iddialarla gündeme gelen Talat Bulut ile ilgili olarak rol arkadaşı Eda Ece de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Nurşah
12 Haziran 2018 - 10:16
Magazin

Yasak Elma adlı sevilen dizinin setinde yaşanan taciz iddiaları son günlerin en çok konuşulan magazin olayları arasına girdi bile. Dizide Halit karakterini canlandıran başarılı oyuncu Talat Bulut hakkında ortaya atılan iddialar sevenlerini büyük bir şoka uğrattı. Talat Bulut'un dizideki partneri Yasak Elma Yıldız karakteri ile tanıdığımız Eda Ece'den ise konu ile ilgili açıklama geldi!

 18-06/12/eda-ece-taciz-aciklama.jpg

Eda Ece'den Talat Bulut açıklaması!

Geçtiğimiz gün arkadaşları ile Bebek'te görüntülenen Eda Ece taciz iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:

Kimse durup dururken böyle bir ithamda bulunmaz. Kimse kimseye dokunmamalı. Talay Bey de haklı ise umarım aklanır.

Ayrıca Yasak Elma dizisinin kadın oyuncuları da sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile bu tarz olayların setlerde ve iş ortamında yaşanmaması gerektiğine ilişkin düşüncelerini de belirttiler. Eda Ece de, paylaşımlarda ismi olan düşünceli oyunculardan birisi idi...

18-06/12/yasak-elma-kadinlar-taciz.jpg

İçine düştüğümüz talihsiz meseleye dair, #yasakelma kadınları olarak, elbette bir çift sözümüz olacaktır; ancak yargılama sürecini etkilememek adına şimdilik yorum ve açıklama yapmamayı tercih ediyoruz. Kadına yönelik her türlü şiddet, fiziksel veya cinsel tacize karşı olduğumuzu ve bunu doğuran her türlü olumsuz tutum ve davranışları ortadan kaldırmak adına verilen mücadelede kadın olarak dayanışma içerisinde olacağımızı bildiririz.

Şevval Sam, Eda Ece, Şafak Pekdemir Mengü, Sevda Erginci, Neslihan Yeşilyurt, İrem Kahyaoğlu, Nilgün Türksever

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin