İlk Türk Netflix dizisi Koruyucu (The Protector) ikinci sezon sürpriz oyuncuları!

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan gibi beğenilen oyuncuların yer aldığı ilk Türk Netflix dizisi Koruyucu'nun ikinci sezon çekimlerine çok kısa bir süre içinde başlanacak! Yeni sezonda kadroya dahil olacak isimler kimler?

Nurşah
12 Haziran 2018 - 11:36
Kültür Sanat

İlk yerli yapım Netflix dizisi The Protector (Koruyucu) birinci sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. İlk sezonu on bölüm olarak çekilen dizinin, ikinci sezonu için çalışmalar da tam gaz devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı Koruyucu'nun ikinci sezonunda süpriz isimler de diziye dahil olacak! 

 

18-06/12/the-protector-ikinci-sezon.jpg

The Protector ikinci sezon oyuncuları

Dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'un adının uyuşturucu madde ticareti ile ilgili bir davaya karışmasının ardından meraklı bekleyişteki izleyiciler, ünlü ismin ikinci sezon kadrosunda yer almayacağını düşünmüştü. Fakat gelen haberler bunun aksini iddia ediyor! Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Bodrum tatilinden dönüp Göktürk'te gerçekleşen fotoğraf çekimlerine katıldı.

 

Merakla beklenen ilk Türk Netflix dizisinin ikinci sezon çekimleri için ise geri sayım başladı. Henüz ilk sezon yayın tarihi bile belli olmayan Koruyucu dizisinin ikinci sezonunda ise yine oldukça iddialı bir kadro izleyeceğiz. İlk sezondaki oyuncuların yanısıra Burçin Terzioğlu, Yurdaer Okur, Boran Kuzum ve Saygın Soysal'ın da diziye dahil olduğu söylentiler arasında yer alıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin