Ege'nin Hamsisi ne zaman başlıyor? TRT 1'in yeni dizisi hakkında!

TRT 1 ekranlarının önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlaması planlanan yeni dizisi Ege'nin Hamsisi konusu, oyuncuları ve yayın tarihi haberimizde!

Nurşah
12 Haziran 2018 - 14:33
Kültür Sanat

Sezon dizilerinin final yapması ile önümüzdeki sıcak yaz günleri için kanallar tarafından yayına hazırlanan diziler de gün saymaya başladı... TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Ege'nin Hamsisi de işte bu dizilerden bir tanesi! Merakla beklenen dizi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne? Detaylar haberimizde!

 18-06/12/egenin-hamsisi-yeni-dizi.jpg

Ege'nin Hamsisi dizisinin konusu

Yaz aylarında genellikle aile komedisi tarzında diziler yayınlayan TRT 1, bu geleneğini bozmayarak yine sıcak bir diziye imza atacak! Aile bağları ve doğal köy yaşantısının izleyici karşısına çıkacağı Ege'nin Hamsisi, Ege'nin bir beldesinde yaşanan olayları eğlenceli bir dille ekranlara yansıtacak... 

Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda ise Güzel Köylü, İnadına Aşk ve Meryem gibi başarılı projelere imza atmış Mustafa Şevki Doğan yer alacak!

 18-06/12/uraz-kaygilaroglu-egenin-hamsisi.jpg

Ege'nin Hamsisi oyuncuları

Oyuncu kadrosu çalışmaları devam eden dizide belli başlı karakterlerin isimleri medya ile paylaşıldı. Bu haberlere göre Ege'nin Hamsisi adlı dizide son olarak Atv ekranlarının aniden yayından kaldırdığı Masum Değiliz'de izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu ve başarılı kadın oyuncu İclal Aydın'ı izleyeceğiz..

İkiliye Uğur Çavuşoğlu, Bestemsu Özdemir, Buse Meral, Asuman Dabak ve Eser Eyüboğlu da mükemmel oyunculukları ile eşlik edecek...

18-06/12/egenin-hamsisi-iclal-aydin-oyuncular.jpg

Ege'nin Hamsisi ne zaman başlıyor?

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisinin yayın tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı fakat yaz sezonunun gelmesi ile birlikte bu dizinin de en kısa sürede ekranlarda olacağını söyleyebiliriz. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

18 Haziran 2018 güncelleme: Elimize ulaşan son haberlere göre merakla beklenen dizi Temmuz ayında izleyicisi ile buluşacak!

3 Temmuz 2018 güncelleme: TRT 1 ekranlarının merakla beklenen yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu. Ege'nin Hamsisi ilk bölümü ile 16 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin