Efsane dirildi! Japon anime dizisi Tiger & Bunny 2. sezonuyla geri döndü!

İlk sezonu 2011 yılında yayınlanan Japon anime dizisi "Tiger & Bunny" yeni bölümleriyle geri döndü! "Tiger & Bunny 2" olarak lanse edilen yeni sezon Netflix'te! Detaylar içeriğimizde...

Yeni müttefikler ne kadar çirkin olsa da takım olarak çalışıp adaleti sağlıyorlar...

İlk sezonu 2011 yılında yayınlanan Japon anime dizisi "Tiger & Bunny" yeni bölümleriyle geri döndü!

"Tiger & Bunny 2" olarak lanse edilen yeni sezon 08 Nisan 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

TIGER & BUNNY 2. SEZON KAÇ BÖLÜMDEN OLUŞUYOR?

Tiger & Bunny 2'nin daha önceden açıklandığı üzere toplam 25 bölümü olacak. Şu an için ilk 13 bölüm yayınlanmış durumda. İlerleyen tarihlerde sezonun geri kalan bölümleri de izleyiciyle buluşacak.

Peki, Tiger & Bunny 2'de izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Sezon kısaca; dünyanın dört bir yanından kahramanlar rekabete katılırken uyumsuz ikili Wild Tiger ve Barnaby'nin barışı koruma ve sponsorlar bulma konusunda öncülük etmesini konu ediniyor.

TIGER & BUNNY 2. SEZON HİKAYESİ

Stern Bild şehrinde her ırktan ve etnik kökenden insan, NEXT adlı insan üstü becerilere sahip olan ve bu NEXT becerilerini barışı korumak için kullanan kişilerle bir arada yaşar.

Sponsor logoları taşıyan kahramanlar, şirketlerinin imajını iyileştirmek ve kahraman puanları kazanmak için suçları çözmeye yardım eder ve insanları kurtarır. Yaptıkları işler, kahramanların yıllık sıralamada üst basamaklara tırmanıp "Kahramanların Kralı" olmaya çalıştığı "Hero TV" adlı popüler programda yayınlanır.

Kotetsu T. Kaburagi ve Barnaby Brooks Jr., şirketleri Apollon Medya'nın imajını iyileştirmek ve barışı korumak için kahramanlık faaliyetlerine devam eder. Stern Bild şehrinde doğan bu kahramanlık sistemi artık Dünya'nın farklı yerlerinde de uygulanmaktadır. Giderek daha fazla kahraman ortaya çıkar ve Stern Bild şehrine yeni bir kahraman giriş yapar. Artık daha deneyimli kahramanlar olan Kotetsu ile Barnaby acaba kendilerine yönelik beklentileri karşılayabilecek midir?

22-04/18/tiger-bunny-2-afis.jpeg

2012'de Tiger & Bunny the Movie: The Beginning ve 2014'de Tiger & Bunny The Movie - The Rising olmak üzere iki de filmi çıkan serinin yeni sezonunun yayına giren 25'er dakikalık bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Bilgeye Bir Söz Yeter"
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Kimse Başkasının Yükünün Ağırlığını Bilmez"
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Şüphe, Şüpheyi Doğurur"
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Bugünün İşini Yarına Bırakma"
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Yaşa ve Yaşat"
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Gençlere Saygıda Kusur Etmemeli"
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Çocuktan Al Haberi"
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Dış Görünüşe Aldanma"
- 2. Sezon 9. Bölüm: "Sonradan Pişman Olmaktansa Hazırlıklı Olmak İyidir"
- 2. Sezon 10. Bölüm: "Aşırı Gurur İnsanı Kör Eder"
- 2. Sezon 11. Bölüm: "Her Şerde Bir Hayır Vardır"
- 2. Sezon 12. Bölüm: "İnsanın Aşırılığı Tanrı'nın Fırsatıdır"
- 2. Sezon 13. Bölüm: "Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir"

Sezonun açılış bölümünde; heyecan verici yeni kahramanlar popülerlik kazanıp yıldızlaşırken Tiger ve Barnaby'den onlara örnek olmalarının istenmesine tanıklık ediyoruz.

22-04/18/tiger-bunny-yeni-sezon-izle.jpeg

Bandai Namco Pictures yapımcılığında hazırlanan dizinin seslendirme kadrosunda Hiroaki Hirata, Masakazu Morita, Koji Yusa, Minako Kotobuki, Yuhko Kaida, Go Inoue, Kenjiro Tsuda, Mariya Ise, Taiten Kusunoki, Nobuhiko Okamoto, Keiji Fujiwara gibi isimler yer alıyor.

2012 Tokyo Anime Ödülleri'nden en iyi karakter tasarımı dâhil üç ödülle ayrılan aksiyon dizisinin 2. sezon fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Tiger & Bunny 2" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin