resim yok
04 Eylül 2010 - 00:00

Kınalı Kar, hafta içi her gün Cine5 ekranlarında seyircilerle buluşacak! Emrah, Özlem Conker, Mustafa Avkıran, Engin Şenkan, Nurseli İdiz gibi usta oyunculardan oluşan kadrosuyla büyük beğeniyle izlenilen dizi Cine5'te. Dizinin konusu şöyle : Kınalı Kar Köyü'nün beyi bir kaza sonunda felç olunca, karısı Süreyya bütün ipleri eline alıp köye hükmetmeye başlamıştır. Süreyya, 4 kızının en büyüğü olan Nazar'ı yukarı köyün ağası Cabbar ile zorla evlendirmek istemektedir. Amacı iki köyün topraklarını birleştirip geçmişin intikamını almaktır. Nazar bunu engellemek için saçlarını keser. Çünkü köyün geleneklerine göre saçı kısa olan bir kızın evlenebilmesi için saçının uzamasını beklemesi gerekmektedir. Ali zengin bir ailenin oğludur. Öğretmenlik eğitimi alan Ali, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na yaptığı yardımlarından dolayı ödüllendirilecektir. Annesi ve okul arkadaşı Özdemir ile törene gider. Törende Ali adında bir çocuğun Kınalı Kar Köyü'nde öğretmen olmadığı için İstanbul'a okumaya geldiğini anlatması onu duygulandırır ve Kınalı Kar'a öğretmen olmaya karar verir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin