resim yok
04 Eylül 2010 - 00:00

Alper Kul'un (Nurettin) her hafta seyircisinin kulağının pasını silen bestelerini seslendirdiği Şen Yuva'nın son bölümüne "Ellemeden Ellerin Oldun" parçasının rap düeti damga vurdu. Şen Yuva'nın yeni oyuncusu Erdem Yener'in (Nasip) yayınlanan son bölümde köylü şivesi ile rap yaptığı ve şarkının sözlerini değiştirerek kendine göre yorumladığı parça ekran başında izleyenleri kahkahaya boğdu. İşte o parçanın sözleri: "Ellemeden Ellerin Oldun" Sevdiremedim kendimi sana Bak sen benim gözyaşım oldun Kıydım paraya papatya aldım Daha ellemeden ellerin oldun Şen Yuva'nın en sevilen iki karakteri Şehrazat (İrem Sak) ve Tankut'un (Okan Çabalar) tango sahnesi de izleyenleri ekrana kilitledi. İkilinin profesyonel dansçılara taş çıkartan tango şovu ve kostümleri Şen Yuva'da Latin rüzgarları estirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin