EGO dizisinde ağızları açık bırakan değişim! O isim artık ekipte yok...

Fox TV'nin Pazar akşamları yayınlanan yeni dizisi EGO'da büyük bir değişim yaşandı... EGO'dan hangi isim ayrıldı? Yeni yönetmen kim? EGO ne zaman yayınlanacak? EGO dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizinin yönetmeni neden değişti? Yerine gelen isim kim? Doğa Can Anafarta kimdir? Şenol Sönmez kimdir? 2. bölüm fragmanı izle!

Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrollerinde oynadığı EGO dizisinde şok eden bir değişim yaşandı...

23-02/17/ego_1-2-1675416370.jpg

KURUCU YÖNETMENİ DEĞİŞTİ!

1. bölümüyle iddialı bir giriş yapan EGO dizisi, yaşanan deprem felaketiyle 2. bölümü yayınlayamamış, yayınlarını bir süreliğine ara vermişti. Pastel Film imzalı dizinin ekranlara gelecek yeni bölümünde ise kurucu yönetmeni artık Doğa Can Anafarta değil, Şenol Sönmez olarak göreceğiz. 

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Merakla beklenen EGO dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmese de çekimlerinin başladığı ve yakın zamanda ekranlara geleceği biliniyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin