resim yok
30 Ocak 2014 - 09:59
Magazin

En karizmatik çete lideri!

Mustafa Uğurlu, Düşler ve Umutlar'da en karizmatik çete lideri rolünde...

FOX'un Şubat ayında başlayacak yeni dizisi 'Düşler ve Umutlar'da bizleri Musa karakteriyle ekrana bağlayacak olan Mustafa Uğurlu beyaz ekranın en karizmatik anti- kahramanı olmaya aday.

 

KARAKTER BAŞYAPITI

Anti- kahramanımız gün gelecek bizi nefretin zirvesine götürken, gün gelecek şefkatiyle kendine hayran bırakacak.

Hakkında ne zaman ne hissedeceğimizi bilemeyeceğimiz bu anti- kahraman, zor ve çok katmanlı rollerin aktörü Mustafa Uğurlu'nun oyunculuğuyla birleşince, ortaya bir karakter başyapıtı çıkacak.

Charles Dickens’ın Oliver Twist adlı romanından uyarlanan 'Düşler ve Umutlar' meleksi masumiyetiyle Yusuf’un kirlenmiş bir dünyadaki varolma savaşını anlatıyor.

 

GÖZE ÇARPAN ÖZELLİKLERİ

· Keskin zekasından kimsenin kolay kurtulamayacağı kadar kurnaz.

· ‘Her şey, hatta ahlak bile satılabilir’i' tek ilke edinecek kadar para düşkünü ve çıkarcı.

· Her türlü kirli yoldan elde ettiği müthiş serveti sadece biriktirmekten hoşlandığı için sefil bir hayat yaşayacak kadar cimri.

· Ama tüm alçaklığının aksine yönettiği yankesici çetesindeki çocuklara, sıcak bir barınak ve kendi elleriyle yaptığı bir kap yemeği sunacak ve onlara bir baba gibi davranacak kadar şefkatli.

 

DİĞER KARAKTERLER

Yusuf - Berkehan Tüter
Yedi yaşında, ruhundaki masumiyeti yüzünde de seyredebileceğimiz kadar meleksi.Koşullar ne kadar zorlasa da, genetiğinde taşıdığı dürüstlük ve ahlak sayesinde kötü yolları asla seçmeyecek kadar soylu. Dolu dolu sevmeyi, insanlara her şeye rağmen güvenebilmeyi ve sadakati bilecek kadar sıra dışı. Düşlerinin ve umutlarının peşinden gidebilecek kadar cesur.[reklam]

Çakı - Çağdaş Onur Öztürk
30-35 yaşlarında, azılı bir hırsız olmasına rağmen her yaştan kadının başını döndürebilecek kadar karizmatik ve yakışıklı. Çevresindeki herkesi korkudan titretecek kadar vahşi ve manyak. Ona katlanabilen ve yalnız küp gibi içtiğinde çok derinlerine sakladığı o küçük, o yorgun oğlan çocuğuna analık eden sevgilisi Asya’yı delicesine kıskandığı zaman, hayatının tek kadınını dövmekten çekinmeyecek kadar sadist.

Asya - Gamze Karaman
25 yaşlarında, erkeklerin uğruna seve seve canlarını vermeye razı olacakları kadar yakıcı bir güzel. Bir Carmen veya bir Esmeralda kıvamında pervasız ve kavgacı görünse de Çakı söz konusu olduğunda göğsünü onun bıçağına dayamaktan çekinmeyecek kadar ateşli bir aşık, sadık bir sevgili, şefkatli bir ana. Yusuf için canını tehlikeye atacak kadar çocuk sevgisi ve özlemiyle dolu.

DİZİDEN İLK GÖRÜNTÜLER - VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Şefik - Avni Yalçın
65 yaşlarında, bir gazetenin köşe yazarlığını yaparken, çok sevdiği eşi Vesile’yi kaybedince yazarlığa veda edip kendini sadece ve sadece resim yapmaya verecek kadar duygusal. Tıpkı Yusuf gibi neredeyse her söylenene inanacak kadar saf ve yumuşak yürekli. Yaşadığı kirli hayat yüzünden ikinci oğlu Baran’ı asla affetmeyecek, hatta neredeyse reddedecek kadar erdem ve ahlak taraftarı. Sanayici bir ailenin tek varisi ve hem maddi hem manevi bu mirasın sıkı bir koruyucusu olduğu için herkesin ağzının suyunu akıtacak kadar zengin

Emre - Korel Cezayirli
20-23 yaşlarında… Sevgisiz bir evlilik mahsulü olduğu olarak kavgacı, parayı seven, çıkar gözeten biri haline gelmiş… Hayatta tek korktuğu insan annesi… Zekası her daim hinliğe çalışır.. Liseyi bile ite kaka bitirmiş, sonrasında da hayata atılacağım diye okumamıştır…Otoriter anne figüründen dolayı kadınlardan korkar, bunu kabalığıyla örtbas etmeye çalışır ve günübirlik ilişkiler yaşar… Ergenlikte takılıkalmıştır… Annesi nihan dışında, kadınlar başta olmak üzere herkese hep üstten ve yüksek sesle konuşur, kahkahası abartılıdır… Kendine olan güvensizliğinden dolayı giyimine aşırı özen göstermektedir…

 

 

KANAL D'DEN YENİ BİR DİZİ GELİYOR: 'HATASIZ KUL OLMAZ'. DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin