Ekranların sevilen yüzü Şevval Sam'dan sürpriz!

Şevval Sam'ın yeni çıkaracağı Tango albümünün ilk klibi Ezel Akay yönetiminde Balat'ın tarihi sokaklarında "Çok Ağladım" adlı esere çekildi.

resim yok
15 Ağustos 2013 - 12:06
Magazin

Oyuncu, beste ve söz yazarı Şevval Sam'ın yeni çıkaracağı Tango albümünün ilk klibi Ezel Akay yönetiminde Balat'ın tarihi sokaklarında "Çok Ağladım" adlı esere çekildi.

22 saat süren çekimler öncesinde Şevval Sam tam beş ay boyunca özel bir hocadan Tango dansları eğitimi alarak yeni albümüne hazırlandı.

 

TANGO'YA SES VERDİ

 

Karadeniz türküleri, Türk sanat müziği eserleri, arabesk şarkıları yorumladığı albümlerden sonra Şevval Sam, şimdi de modern ve klasik şarkıları seslendirdiği tango albümü yaptı.

İki yıllık bir ön hazırlığın ardından yüzlerce parça arasından 17 şarkı seçildi. Bu şarkılar arasında Türkiye ve dünyadan eserlerin yanı sıra yeni besteler de bulunuyor.

Kalan Müzik tarafından yayınlanan, modern ve klasik tangoların harmanlamasıyla oluşan “Tango” adlı albümde solo kemanlara dünyaca ünlü virtuöz Cihat Aşkın ses verdi.

 

ABBEY ROAD'DA TAMAMLANDI

 

Albümde yedi farklı aranjör çalıştı. Masteringi ise Pink Floyd, Beatles, Queen, Oasis gibi grupların tercih ettiği Londra'daki Abbey Road stüdyolarında tamamlandı. Albümün masteringini 40 yıldan fazla deneyimi ile bir efsane olan Peter Mew üstlendi.

Albümde Astor Piazzola'nın “Libertango”  ve Carlos Gardel'in “Por Una Cabezza” eserlerine Türkçe sözler yazıldı ve yeniden yorumlandı.

Albümdeki şarkı sıralaması da şöyle:

1- Por una cabeza (Bozcaada)
2- Çok ağladım
3- Zümrüd-ü anka
4- Libertango (Özgürlük tangosu)
5- Yıkıldı dünyam

6- Mazi

[reklam]
7- Sensiz kaldığım geceler
8- Gözyaşı tangosu
9- Ayrılık
10- Sensiz saadet neymiş
11- Dinle sevgili
12- Zamansız aşk
13- Mavi kelebek
14- Başlamadan bitti
15- Sana nerden gönül verdim
16- Sarhoşum sarhoş
17-Güller dikensiz olmaz

 

 

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin