Elçin Sangu "Jekyll and Hyde" müzikalinden çıkarıldı!

Elçin Sangu, bir süredir Hayko Cepkin'le yer aldığı 'Jekyll and Hyde' adlı müzikalden ayrıldığını duyurdu. Elçin Sangu müzikalden neden ayrıldı? Hayko Cepkin kimdir? Kaç yaşında? Elçin Sangu kimdir? Nereli? Çöp Adam Peri kimdir?

Pınar Alçiçek
01 Haziran 2023 - 12:42
Magazin

37 yaşındaki oyuncu Elçin Sangu, başrollerini şarkıcı Hayko Cepkin ile paylaştığı 'Jekyll and Hyde' müzikalinden ayrıldığını duyurdu!

23-06/01/elcin-sangu-jekyll-and-hyde-muzikalinden-ayrildigini-duyurdu.jpg

'Jekyll and Hyde' müzikalinde 'Lucy Harris' karakterine hayat veren oyuncu sangu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla projeye veda etti!

"Bir süredir içinde bulunduğum ve çok mutlu olduğum Jekyll and Hyde müzikalinin zamanlamalarımız uyuşamadığı için benim ile olan yolculuğu son buldu.Bu zamana kadar yanımda olan ve sahnede yaşadığım duyguları benimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Özellikle buna vesile olan Hayko Cepkin ve Feri Güler iyi ki hayatıma dahil olmuşsunuz" diyen Sangu, "Sizi çok ayrı seviyorum…Ve tabiki kocaman aile olduğum ekibimmmm, hepinizi çok ama çok seviyorum.Yolunuz hep başarılarla dolu ve açık olsun"

23-06/01/2023-06-01-13.png

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin