Elçin Sangu yeni bir dizi ile mi dönüyor?

Sevilen oyuncu Elçin Sangu, katıldığı bir galada yeni bir proje mesajı verdi.

Berfu Özlen
09 Mayıs 2017 - 17:31
Gündem

Doğal güzelliği ve sempatikliği ile son zamanların en çok aranan oyuncularından olan Elçin Sangu'dan yeni proje sinyalleri geldi. Uzun zamandır ekranlara ara veren güzel oyuncu, geçtiğimiz hafta katıldığı bir galada, gelecek sezona ilişkin muhtemel bir proje ile ekranlara döneceğini açıkladı.

Elçin Sangu'nun yeni dizisi ne zaman başlayacak?

Kendisine yöneltilen, gelecek sezon projelerine yönelik soruları, bir dizi ve bir film olmak üzere iki ayrı proje olarak nitelendiren Sangu, yeni dizisinin ne zaman başlayacağına dair henüz net bir tarih belirtilmediğini ifade etti. 

Geride kalan sezonda Kiralık Aşk dizisi ile yıldızı parlayan Sangu, bu sezon için dinlenme kararı almıştı. 

Projenin adı henüz belli değil

Sempatik oyuncu Elçin Sangu, yeni dizi projesi için Limon Yapım ile anlaşma sağlarken, yapım şirketinden diziye dair gelen tek açıklama, kanalı hakkında oldu. Şirket, dizinin kanalını Kanal D olarak duyurdu.

Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin