Elementary'nin 5. sezonuna The Mentalist'ten tanıdık isim!

CBS'in final yapan dizisi The Mentalist'teki Wayne Rigsby karakteriyle tanıdığımız Owain Yeoman Elementary'e konuk oluyor.

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2016 - 00:28
Yeni Bölüm

Sonbahar döneminde başlayacak dizilerden oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Sherlock, CBS'in tanınmış bir simasından Elementary için anlamlı bir bölümde yardım alacak!

OWAIN'İN KARAKTERİNİN DETAYLARI

TVLine'ın haberine göre, CBS'in final yapan dizisi The Mentalist'teki Wayne Rigsby karakteriyle tanıdığımız Owain Yeoman, dizinin 23 Ekim Pazar akşamı ekranlara gelmesi planlanan 100. bölümünde Holmes'un eski yatılı okul sınıf arkadaşı karakteriyle konuk oyuncu olarak karşımızda olacak.

"Henny Penny The Sky Is Falling" ismi verilen bölümde bir bilim adamı karakteriyle hikayeye dahil olacak oyuncunun rolüyle ilgili konuŞan dizinin uygulayıcı yapımcısı Rob Doherty;

"Bölümde geçecek bir soruşturma sırasında Sherlock yardım almak amacıyla Yeoman'ın karakterine ulaşmak zorunda kalacak. Kendisi çok eğlenceli ve renkli bir rolle karşımızda olacak." ifadelerini kullandı.

16-08/27/owain-yeoman-1472296213.jpg

KARİYERİ

38 yaşındaki Yeoman televizyon dünyasında son dönemde AMC'nin Turn: Washington's Spies dizisinin son iki sezonunda Benedict Arnold karakteriyle rol alırken; Extant (Dr. Mason) ve Supergirl (Vartox) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

ELEMENTARY YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İzlenme oranlarında geride bıraktığımız sezonu bölüm başına 0.96 reyting oranı ve 5.739 izleyici ortalamaları ile tamamlayan Elementary'nin 5. sezonu 02 Ekim Pazar akşamı CBS ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin